HAHAHA

Sorry att jag inte skrivit på länge. Ikväll blir det Stevis skiva!

PÅ TAL OM... SKIVOR

Min mamma ska vara utklädd till MIG på min skiva. Det var det roligaste jag har hört! HAHAHAHAHAH


Puss på er

FREDAG

Så, nu kanske vi har bestämt vad några av oss ska vara de 7 små dvärgarna!
I så fall är det Jag, Emma, Tilda, Queenie, Sofie och Sarah. Sen ska Catja vara SNÖVIT haha!


puss

Luugn-Fredag

Har inte skrivit på länge, först och främst kommer några bilder från i onsdags, då Jag, Emma, Ida, Blondie, Kryckan, Nadia och Mickis kom hit för att dricka lite öl och chilla.

Emma ser sur ut, Mickis har hittat sin egen favoritställning, kryckan ser road ut av sin öl, blondies hand ville tydligen också vara med.. ;D Ida ser kär ut i Nadia och Nadia är en Hannibal. ;P haha, snyggt. ;D

Igår var jag på krogen, ett nyöppnat gay-ställe som var minde än mitt rum, typ. Rebound hette det och låg på Bondegatan. Det var många "hopp-dansare" där, dvs folk som är som Håkan Hellström, så jag gick efter 30 min. Haha. Men det ska väl finnas ett ställe för alla(?)

Idag vaknade jag nästan klockan två, gud vad jag har vänt på mitt dygn, måste ställa om det tills det är skol-dax igen.
Sen blev jag på pyssel-humör.. Haha, så jag blev hysterisk och började göra egna påskägg, med kondomer, tidningspapper och tapetklister. Hm. Just nu hänger dom på tork och dom kommer typ aldrig bli klara. Här får ni även ta del av min fina samling från Kattis, Pride, Livskunskapslektioner, kondomer&glidmedel. Haha.


Så, jag får väl se om jag får ett spratt någon annan dag och tar tag i kodisarna som hänger och dinglar i kökslampan.
Idag gjorde jag också trolldeg och gjorde EXTREMT fula figurer haha. Jag gjorde en mus, en kanin-gris och ett hjärta. ;P woho.


Well, Queenie ringde mig för en stund sen, hon ligger på sjukan igen. Jag förstår inte varför hon av alla dessa idioter (som faktiskt är värda att ligga inne och må dågit )ligger där, den mest underbästa människan. Fy, att världen är orättvis är någonting jag aldrig kommer att acceptera. Men Q, snart kommer jag till dig, och då ska vi göra världen bättre tillsammans, du & jag<33


Rappa Kalja

JAG ÄLSKAR ATT VARA LEDIG! så, nu har jag det sagt. Måste ge lite mer cred till mig, jag har gjort&skickat in en restuppgift i naturen, fan va skönt.

Igår var jag & Emma på Naturhistoriska Riksmuseet, och såg den här söta utställningen som inte alls var så rolig som jag hoppats på. Man fick se stora val-penisar, delfiner som körde in sin snorre i den andras huvud-hål. Mys. Haha.
.




Senare på kvällen kom Hanna, Nikki och Sandra förbi, och vi körde Rappa Kalja, haha. Gud vilket roligt spel, Vissa av oss spårade däremot totalt och skrev förklaringar som;
- En skottes kjol
- Ett annat ord för klitoris

Dagens fail: Sandra är precis klar med sin klubba. Hon blåser i pinnen och säger "Asså, varför funkar dom här ALDRIG? Det ska ju vara en visselpipa!"
Linnea: Men sandra, det är ingen visselpipa.
Sandra: Varför är det ett håål dåå?


Nu ska jag ta något att äta!
P&K

Tisdag

Igår var jag på Djurgården igen med massa söta männiksor. Tyvärr fungerade inte min högtalare, så det blev till att Hanna-mannen fick ta med sin sk. "legobit" så vi fick lite musik. Hanna, du får den när vi ses.


  
    

Åkte sedan hem för att chilla med Emma & Maria, vilket var mycket mysigt. Vi åt ost&kex och chips, vi hade köpt nötter också, men vi hann bli för mätta för att ens tänka på att vi hade dom.

Idag vill jag in till stan och vara ute i det fina vädret, sen gå runt i lite affärer. Om jag någongång ska komma iväg får jag nog sluta sitta vid datorn, - hejåhej


Djurgårds-Lördag

Gårdagen var otroligt trevlig. Jag och Emma satt på bryggan hela dagen och åt, lyssnade på musik och så. Det var stört varmt!! Så vi stannade ganska länge. 
Dagens fail igår var ändå när vi skulle på toa, emma lägger i en 5:a, och tror att det är auoto-lås. Jag sitter och kissar, rätt som det är öppnar en kille toalettdörren, och där sitter jag. Haha! Kul. Tack Emma!


Vi åkte sedan till Värmdö för att äta lite middag och så. Senare på kvällen åker vi tillbaka till samma ställe som vi satt på igen, och mötte upp Hanna, Benji, Stephanie och Emma! Mycket trevlig&mysig kväll.


   
  
 

Jag köpte dessutom ipodhögtalare igår för ynka 99 ;- . Dom fungerade fakttiskt asbra! Thanks for Teknik-Magasinet.



Hörs kanske lite senare, Puss

Fredag lite senare...

Jag & Emma tänkte ta en frulle på Djurgår'n imorgon eller något. Följ med den som vill! 
Skulle blir fint väder tydligen, men alltså vi kolla vädret och jag kom på att LAGOM ÄR BÄST! haha.




Ska skaffa mig ett liv nu, puss.


Fredagkväll

Sitter hemma och käkar LAKRISAL, orkade inte göra någonting idag. Funderar fortfarande på om jag ska åka till SöderHof eller ej.. Låter frestande, men det känns lite drygt att åka in, ta en öl, åka hem igen för att sova. hmm...

Anyway bjuder jag på en gammal video. Det är på nattbussen påväg hem, Emma ska skojja lite med mannen bredvid, men han vaknar, vi tror att vi är hur smidiga som helst.. Men öh. Jaja.  Se & Le.



Peaaace

Torsdag lite senare...


ÅH vad jag är duktig.. Jag har gjort körkortsteorin! Och jag har tillochmed gjort universums fulaste bild till den. Haha!




Har jag gjort allderdes själv.. braaaao!

Torsdag

Idag fick jag reda på av Kajsa att rulltrapps-regeln var ett aprilskämt. Haha, snacka om att vi alla var lättlurade. April april, skitkul. Haha!

Kom till naturlektionen idag, vilket var otroligt tråkigt. Det ända roliga med den lektionen var att branlarmet gick efter halva lektionen så vi fick en rökpaus. Yippie. Min kära mentor var tydligen väldigt orolig för min situation, med närvara & betyg, ops. Men min "Att-göra-lista" börjar faktiskt bli kortare. Påsklovet får gå åt till att plugga upp allt jag missat och så. Sen ska jag inte ta en enda sovmorgon/slutatidigare-dag. Fan va onödigt, egentligen. Så idag ska jag göra körkortsteorin som ska vara inlämnad innan klockan 00:00 i natt. Sen ska jag nog kanske börja med en av de tre rest-uppgifter jag fått från naturen.
Pepp.

Måste verkligen styra upp mitt liv, ångest.




                                                      Musikalen "Blodsbröder" premiär 8 maj!

CHOCK

Alltså, snacka om att Sverige har blitt för kontrollerat.



"Den som hädanefter ertappas med att stå fel i rulltrappan kommer att bestraffas med en tilläggsavgift på 500 kronor, en så kallad ståpeng."


Alltså, skrattretande.


Club K nästa

Sitter hemma hos Ida nu, med Emma, Sandra och Catja. MYYCKET trevligt. Skrev just ett fint kärlektsbrev till Ida Brää! ;P

Inatt ska jag dela säng med Maria, kan också bli kul, aight Maria? Haha.


Peace Out

Från skolan

Idag vaknat och gått till skolan. Hade nationellt prov i svenska. Jag skrev om vad "normalt" är, och varför ordet ens finns. Haha. jag spårade som in i h*llv*tte och började jämföra människor med trasdockor. Haha! Shit. Kommer bli kul att se hur det blir & vad betyget på den blir.  ;P

Just nu sitter jag & Steph i bibblan och letar lite info om kärnkraftverk. vilket vi har en uppsats tills imorgon att göra. Hmm.. Vi får se hur det blir där va.

Ikväll ska jag hem till Ida för att senare gå till Club K. Sen ska jag och Maria sova med varandra, KAN BLI KUL..

Hörs senare då.

RSS 2.0