retry

Så igår blev det jobb, ovanligt,men hela veckan är jag ledig,utom helgen då! Gårdagen spenderades först med Sandra, vi skickade in intresseanmälningar för lägenheter i Oslo. Så nu åker vi den 25 oktober!
Sen åkte jag till snaps och mötte ölen med Hanna&Dea!
Snart ska jag möta upp Thomas för att fika och gå på visning på söder, ih!

Möö

höll på att glömma

Här sitter jag igen, sent på natten, innan jag ska börja jobba, hur jobbigt är inte det?
Men jag börjar bli lite pömsig iaf, kanske ska sova nu iallfall.

Nu har Stevi & Sebbe fått sin efterlängtade Felizia! Vilken lycka.

Puss och Godnatt

Nyvaken kl 18:55

Herregud, vaknade nyss av att jag fick panik över att jag har sovit bort hela dagen. Hursom kom jag hem från Norge klockan 7 imorse, sen åkte jag och Emma till Värmdö och somnade direkt.
Sandra var en klant som inte hade ett giltigt pass, så Emma följde med för att söka jobb. Så kl 04:30 gick vi upp i igår, tåget gick klockan 06, upp och hoppa, göra kaffe sen sätta sig på tåget där vi hade så himla tråkigt. När vi bytte tåg i Kalstad bytte vi till världens minsta tåg, som var som en tunnelbanevagn ungefär, mycket charmigt. 12 var vi framme i Oslo, tio över 12 var vi på skatteverket och jag fixade mitt skatte-kort, hoppas att det godkänns. Sen sökte jag 15 jobb, eller egentligen fler, men 15 butiker tog emot mitt cv, för vissa hade fullt och vissa var man tvungen att söka på internet. Sen svettades vi ihjäl, satte oss och käkade lite Burger King (En Crispy Chicken Meny kostar ca 90 svenska kronor) 
Sen väntade vi på att vår "Liggvagn" hem skulle komma, och 21:30 gick den, herregud vad det såg ut där inne. Biljetterna kostade ändå 500 kronor/pps, men det var det värsta jag vart med om. 6 "hytt-sängar" (tre på varje sida) sen var det inget mer. Jo man hade ett nät utåt om man skulle få för sig att ramla ut ur sängen. 
Sen fick man ingen underlakan, och tågen, enligt konduktören var från 1960-talet, och likaså madrasserna, och filtarna man fick tvättades varannan månad, så jävla äckligt, så det blev ingen filt, och sova med påslakanet som underlakan. Vi somnade vid 1 kanske, sen vaknade vid 07 av att vi var framme i käka Stockholm igen! 

Så, lite update, nu ska jag äta något.
Over and Out

MONOPOLY

Jag är nog beroende, men inte bara beroende, utan också bäst, (sålänge jag inte spelar mot thomas)


We get it almost every night

Efter en sömnlös natt vaknade jag tillslut av en mycket glad Sandra. Ska väl förmodligen åka in till stan och fika, allt i sin ordning med andra ord!
Men först måste jag bara köpa biljetter hem från Norge, hittade biljetter för 550 kr hem, då har vi betalat totalt 650, det är ju inte så farligt.






                                                                                                                                     och älska med varann, som bara kära kan



när långa nätter inte blir som man vill


Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls


Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

...Och så var resan slut!

Way Out West. Herregud, vart ska jag börja? För det första så var det verkligen otippat att resan skulle komma så lägligt, att få komma bort ifrån stockholm just nu, gud vad skönt det har vart.

Torsdagen spenderades på ett tåg i 5 timmar, hämtade ut banden, åkte till lovisa, bytte om och sen bar det in till staden, men vi var så slut efter allt åkande, så det räckte med underbart goda drinkar på ett hotell.

Fredagen åkte jag och Stephanie runt som galningar, men hittade tillslut rätt till Emelie, Sebbe, Eva och Amanda drickandes utanför "det Göteborgiska KTH" , vidare gick vi in på feslivalområdet för att gå runt, kolla på konstiga band, och tillslut såg vi Robyn. VILKEN LYCKA, seriöst vad duktig&bäst hon är. Dr Alban var gästartist, och det gjorde det hela mycket roligare, haha. Vi åkte hem, bytte om och svepte vin, och vidare till GRETAS, vilket blev så jävla lyckat, jag och Stephanie röjde runt och bara dansade, skönare kväll får man leta efter.

Lördagen hängde vi rätt länge hemma, åkte in med Lovisa som skulle sjunga&spela gitarr på Kulturfestivalen som också var denna helgen. Det blev inte riktigt planerat men det va riktigt kul ändå! Sen bar det av till området igen, där vi träffade på fullamänniskor (vi var faktiskt nyktra denna dag, observera dag) Vi lyssnade på Nas, två blinda afrikaner som var jättebra dansmusik och vi fick se Sebbe lyfta upp en "Coffee-cow-tjej" + att han slängde runt henne så kaffet kästan ramlade ut, det skulle ni sett. Sen åkte vi hem, bytte om eftersom det ÖSREGNADE till och från. Sen åkte vi in med två linköpings-bor som också bodde hos Lovisa, vi drack och sen kom resans höjdpukt Lily Allen jävlajävlajävlarrr vilken grym konsert. (Linnet som hon hade gjorde ju en del också, men jävlar!) 

Idag har vi hängt hemma, gått i stan och åkt tåg i massor med timmar.

Resan har jag verkligen misslyckats att beskriva i ord, men det går lixom inte, om jag skulle skriva allt kul som hände skulle ni ändå inte förstå, så jag droppar det här.

Men en stor puss till Stephanie


Hahaha

Nu har jag sådär jättetråkigt igen, så ni får stå ut med att jag gör en jättetråkig lek med mig själv.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Härligt, eller hur?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
 Hej gumman, ville bara ha med dig att bada. Synd att du jobbar, Puss

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Då var det klart. Tack för lånet:) och förlåt att det blev så sent och stressigt. <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Fett nice! haha, fick du inte nog under pride;) haha. Är du ledig imorn? puss

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej. Bara så du vet craschar jag hemma inatt.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Såg du att jag vinka?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Michael Jackson ska inte kremeras, han består av 86%plast och skall därför smältas ner och återvinnas till lego, så barn kan fortstätta leka med honom.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Och jag säger brås mor.norge.Norge! Då händer det'puss på dig älcklig. Ring mig sen, jag kännde bara, nej, Nej. Men vi rings imorgon!Puss (Sandra efter mycket vin)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Alltså jag är påväg

10. vilken är din mest romantiska replik?
Där har du aset, Fett ful och diskret bild

11. vad skulle du säga om du blev bestulen?
men åååå.

Man ska alltså ta sin mobil, inkorgen, trycka neråt räkna till tio och skriva sms:et... som sagt, lika kul som det låter!



Hahahhaha, det här är ju hur kul som helst, hittade ett gammalt sms jag skickat till Emma i vintras:


Visa inte för någon





(massa nedslag)



Gå in med mig på viper, för jag vill inte ge ut mitt leg till unni. Det kommer gå åt helvette. Och då åker jag dit.



STENSERIÖST HAHAHAHA. Så kul har jag. Snart är tvätten klar och då ska jag bara packa det sista! Och imorgon åker vi! Fy fan va kul!


Onsdag

Vaknade upp hos Thomas idag, och vi såg på "Hunting in Connecticut(?)" En skräckfilm som var skitbra, men väldigt läskig. Thomas skrek för första gången i hela sitt liv (till en skräckfilm alltså) Nightmares, yes.
Resten av dagen har vi spenderat på Café Fix, med Sofie och Stephanie, mycket trevligt. Jag och Stephanie håller ju på att dö av "kul-het" eller vad man säger.

För alla som skulle fått ett gott skratt om dom var med igår. Jag&Thomas är på Nivå och han får syn på en het kille, varpå killen erbjuder sig något (vi satt med hans sällskap, för Thomas kände några där) och Thomas säger:
"Gud va snygg...S-snyggt.. öh.. SCHYSST!!" haha, sen kom rodnaden.


Tisdag

och jag är så taggad inför kommande två veckor! Först nu på torsdag blir det Way out west för hela slanten med Stephanie, sen Nästa torsdag bär det av til Norge med Sandra! Hittade biljetter till Oslo för 90 kronor/st. jag blev helt lycklig!


Något som jag också fick lyckorus (har det fortfarande) är att jag ska bli faster! Bror Daniel och Emeile's bebis beräknas komma 20:e Februari.  LYCKA LYCKA LYCKA

Puss

Hemma från jobbet

Alltså, jag msåte bara säga att det är så konstigt att jag tycker att mina föräldrar har kommit hem nu, men det är så bra! Middagen är serverad när man kommer hem! Det är det som jag tycker är allra jobbigast med att vara ensam. Men det är så bra!

här kommer den låt jag försökt leta upp länge, men nu har jag funnit det. Loveit



Livet har sina goda stunder

Åh

Jag har nog haft den sötaste kunden i hela världen! Han var på något sett förståndshandikappad, men inte alls mycket. Och han var så trevlig och han skulle beställa en vattenkaraff (ordet är så fult). Och då behöver jag namn, då heter han Tor-Björn! Oh, så var han jätteförsiktig och blyg, jättesnäll! Bästa kunder evah, haha, jag är en mupp.
Om en timma slutar jag och då ska jag förmodligen träffa Emma, sen senare ikväll ska jag träffa Thomas för mycket spel i Monopoly!

Later, skater

ojojoj

Varför alla dessa åldersgränser? Jag blir väldigt irriterad. Alltid är det något, föör mycket småglin eller för mycket gubbar och kärringar. Men ååh Vi skulle till m'larpaviljonen och ta en öl för en timme sen och det var områdegräns på 20 år. Man undrar ju, alkoholtillståndet säger bara 18, men men. Sen gick vi vidare till ett liknande ställe där det var 23, men där kom vi in lätt som en plätt, dock stannade vi inte så värst länge.

Sover hos Stephanie inatt iallafall. Har spenderat kvällen med Stephanie, Thomas, Ida, Blondie, Daniels två vänner, vi satt i rålis först och drack mitt vin, myycket trevligt,värd kväll. Imorgonblir det jobb, inte så värst ovanligt.

peace


rubrik is the shit

Igår jobbade jag kortdag, sen träffade jag Stephanie, Sandra och Dea. Jag åt seriöst 1 kg kräftor, magontet var så värt det! Imorgon blir det samma vända, fast med Maria och Amanda!
Hursom kom självklart mördar-vinet fram och slutade med att vi badade typ 12 på natten, haha.

Min dag började lite halvkul idag, grannen hade skickat ett argt sms som iprincip sa "jag är trött på att gå upp varje tidag(?) klockan 01 för att banka på dörren, det här är 6:e gången och nu är det den sista"
Så högt pratade vi faktiskt inte, och varje tisdag händer det inte. Jag har aldrig hört att han har knackat på, men jag får väl gå upp och be om ursäkt senare.
Nu ska jag fortsätta cleana-up lägenheten, innnan mor&far kommer hit. Sen ska jag träffa Sandra, ska försöka tjata på Sofie&Stephanie att joina också!

Pooss

Godmorgon

Har nyss genomgått min första natt ensam utan att vara dyngrak eller liknanade. Det gick jättebra, tur att man hade något att kolla på iaf. Men det blir så jävla mörkt och tyst och sen knarrar de och så blir jag rädd, haha, jag är en riktig geek.
Hursom är jag påväg till jobbet nu, eller snart, på G iallafall. Senare ska jag träffa beloved Thomas, får se vart det styr för oss. Sen måste jag få tag på Maria också, vi har ringt om varandra typ 347983742938 gånger denna vecka.

HAPPY PRIDE

Paraden igår var oförglömlig, fan vilken mäktig känsla att gå från Humlegården till Tantolunden, folk längst gatorna klappar händerna, visslar och jublar. Herregud, man känner sig nästan som en gud, eller något likande. Man går där med transor, nakna bögar, nakna flator, färgglada homos, stolta föräldrar, regnbådgfamiljer, och man är bara så glad.
Så, idag är allt över. Det har vart en väldigt lyckad vecka, osm har gått en aning för fort.




RSS 2.0