JAG SAKNAR ER!


Sommar, sommar och sol

Idag ställdes väckarklockan på halv 9. Jag gick upp, efter många om och men. Jag åt frukost och tog mig till jobbet, klockan 11 när jag är framme med lunchlåda och allt kommer min arbetskamrat till mig och säger "du... du jobbar inte idag". Sound good to me, direkt efter ringer syster, jag förklar situationen och hon utbrister "TOPPEN! Då kan vi sola!" klockan 12 var jag hemma, Carro kom förbi så; jag, emma och Carro låg och solade, drack vin, åt mumsig mat och sånt. Numura är alla tre knall-röda och söta.

Imorgon ska vi ut med båten, ska bli mys.

Fredag

MICHAEL JACKSSON DÖD såg vi igår kväll vid tio-elva tiden, alltså. Man tror inte sina ögon/öron. Vad händer? Alltså, förstå hur många människor som skulle på hans turné, Folk har köpt biljetter för flera tusen kronor, bara för att få se honom, han är ju så jävla värd lixom. Så dör han. Alla är ju typ i chock.

Puss

skweet

Grillningen vart lyckad till 100. Jag & Emma hade i och för sig typ ett helt kilo flintastek tillsammans, plus massor med potatis, och bea. allt gick åt! (Men Queenie hjälpte ju till jättelite också (parantes i parantesen men jag är inte ironisk i denna mening) )
Det blev jag, Emma, Paola, Cornelia, Queenie, Hanna, Ida, Blondie, Tilda, Maria B, Maria N, Amanda och Lolle som chillaaaa. Det va ett GÖTT gäng med bäst humör, hihi.
Klockan är nu 06:23 men jag kan inte sova, vad ska man gööra?
  
(den största köttbiten är självklart vår, haha"

Idag fick jag också låtarna som vi spelade in med Kalle.. Fy fan, på en låt bröt jag bara ihop på, för några timmar sen. man inser nu att man inte kommer att komma tillbaka till klassen, skolan eller Kalle något mer. När jag till och med saknar "pratet" dvs, vi röstar om bu&bä, "vad räknas som regn?" och allt sånt där onödigt som blev en grej.. Nej, jag vill gå om, typ hela mitt liv vill jag gå om St:eriks om och om och om igen.

Godnatt



dao beach

Gårdagen var jättenice, vi åt massa god mat, drack billig dricka och allt var fantaskiskt. Tack för en nice kväll, Jennifer!
När vi satt och åt ringde det på min telefon så jag svarade
"Linnéa"
"Jaaa, hej. Jag vill söka Linnéa"
"Det här är Linnéa"
"Ah, jag ringer på uppdrag *brytning till 100*, jag ringer för att... jag ringer på oppdr.... HALLAAA?"
Klick

haha, fett roligt samtal.

Vi åkte taxi hem, med en hysterisk chaufför, han babblade konstant, och emma var 100 på att han höll i en joint, som i själva verket var en servett som han hade korvat ihop, haha. Sen sov vi gott, tllls Maria väcker mig med telefon-terr.


(baren från igår)

Ikväll blir det alltså till att grilla, fy fan va gott det kommer bli! Men problemet är bara hur vi ska få plats att äta, haha. Vi måste typ hämta ut mera bord, om jag har några. Men annars löser det sig sääkert!


peaace

nyduschad

Nu är jag på G här va. Nu ligger ölen i kylen, redo för att drickas, och jag är inte alls klar på långa vägar, men det ska det bli ändring på.
Blir alltså strand-baren ikväll, och det betyder att Jennifer fyller 20 små år idag, GRATTIS!!

Dagens fail: Pappa ringde och berättade att min mamma tappat telefonen i sjön. HA!


rubrik rubrik rubrik

Hoppsan, inte igår här inte! Har nyss kommit hem från en tripp till stan! Det blev (självklart) ett par skor, väst,schampo, vax. Inte så värst mycket, men nödvändiga grejer, haha!

Kryssningen var nice, kom hem med ett flak öl, då är man bra glad va! Precis när vi kom till sverige igen, och skulle gå av, så ville en gubbe ta våra flak, så vi inte blev av med dom, om nu tullen skulle vara där. Så sa jag "ja, men du har ju knä-problem så jag hjälper dig lite här, PAPPA" , varpå han kallar mig Jessica och så blir allt fel, för jag kan inte hålla mig.

Emmas katt är sky-gravid och hon är så jävla gullig när hon staplar omring med massa bebisar i magen, ihi! Hon är ju så liten själv, så hon är verkligen rund som en boll.

Imorgon ska jag till Jennifers 20-års kalas, som är på en strand vid Bromma, ska bli trevligt, muhaha!

Sen en väldigt kul grej som hände igår, jag vann 2 biljetter till Way Out West-festivalen i Gbg i augusti, från JC, tack vare  Stephanie, så nu jävlar åker vi alltså. Haha, sån jävla tur alltså!

Har fått några bilder från studentskivan nu, hahahahhaa! Jag dör.

Mamma & syster  Sofie, jag och pappa   Jag & carro   

jag ska utomlands

jag ska bli såhär glad


Höhö

Igår skulle jag färga håret blont, det hände absolut ingenting, underligt. Nu ska jag nog låta det vara istället så får sommarn göra sitt, om jag inte ska hjälpa den svenska sommarn på traven lite med slingor.

Imorse ringde min chef, han var tvungen att veta när vi ska dra till Norge, bra fråga, bara Gud vet.


Förresten
Jävlas inte med mig idag, jag har  pms.

-

Jag vill nog inte ens veta, för ärligt talat:
jag bryr mig inte.

smaklöst

Nu är jag så förkyld och har så ont i halsen så nu känner jag inte smaken på det jag äter. Det betyder alltså att jag kan äta nyttiga&äckliga grejer utan att märka det! fett värt! Dagen har tillbringats med Hanna, vi har djurat massor med mera vänner, och snart är boxarna slutt, vilket betyder att min syssla är slut. Vad ska jag göra då? Anywaay, imorgon ska jag träffa Emma, ska bli väldans trevligt för henne har man inte sett sen länge.

Nu har äntligen bilderna från kryssningen orkat ro iland här.
  

05:17

Hur fan somnar man, jag kaan inte. Nu har jag kämpat med att kunna aslänge, men nu blev jag pbara ännu med pigg.
Lyckat.

sömnlös

Nu har jag försökt att sova i många många timmar. Och öronen värker oh jag har inga värktabletter kvar
Rent-filmen är slut och nu är jag rastlös igen, och börjar bli pigg, samtidigt som solen går upp, man ser den inte eftersom regnet bara öser ner, synd
Tur att jag sjukanmälde mig för imorgon/idag också, detta skulle inte fungerat.

vill inte

Att ligga hemma var inte det bästa för mig just nu. Jag kan inte göra någonting, med tanke på febern gör att jag ligger och vet inte vad jag ska göra längre. Student-ångesten kom igår, välkommen men den får gärna gå igen för den ger mig huvudvärk i hela kroppen.

Tänk om det kunde vart enkelt, att man hade tyckt det hade vart kul, skönt och inte ens lite jobbigt. Men självklart är det kul och skönt, men det väger inte ens upp lika högt till den nivån det är jobbigt.

Jag vill inte bli stor längre.

Inget jobb idag

Så, kryssningen måste jag säga var underbar! Fan va kul jag hade. Vi dansade som aldrig förr och drack som aldrig för, haha. Jag hade sägen högst upp, dvs. närmast fläkten. Tidigare hade vi sänkt temeraturen till 5 grader för att det var så stört varmt. Jag gick och la mig, eller snarare somnade pladaskt med ett halvt täcke på mig. Jag vaknar med feber, yippie. Baksmällan kom däremot en liten stund efter att jag vart vaken, mindre roligt.

När jag kommer hem har jag 39,1 graders feber och jag smäller i min ipren, sen blev det bättre, men jag har fortfarande feber idag, vilket känns apa-dåligt-sämst för jag skulle ha jobbat idag. Jag behöver verkligen pengarna.

Skepp å hoj (hur fult var inte det)

Hade helt förträngt att vi skulle sjunga för vår allas älskade Kalle med C idag. Eftersom han går i pension ska så många musikalare som någonsin gått på denna skola sjunga hans egna låt "Flygande hundar" för honom som hejdå, eftersom han inte ville ha någon uppvaktning eller hur man säger.

Så jag ska verkligen försöka hinna dit, vore synd att missa. Men jag måste in till stan för att fixa lite, och i skolan ska man vara klockan fyra. Stressen kommer! Sen ska man åka vid 6 till Värtahamnen. Det kommer att vara tight.

Nu ska jag bara borsta gaddarna, fixa lite till och såsmåning om rulla in mot stan!

Intressesmurfarnas samtalsämna för dagen:
Det är extremt kul att hålla handen på tvättmaskinen, då allt skin bara vibrerar!

Ta mig till havet och sup mi-ig full

Sådär ja! Nu är tvätten inlagd, jag är fortfarande bakis och har inte kunnat sova inatt.
Men inget kan stoppa mig, för jag är lika taggad inför ikväll iallfall. ÅBO HERE (en del av) ES3M comes!
Så, Silja- Galaxy ikväll alltså! Sist jag var på kryssning var det gay-kryssningen, och den vart ju hur lyckad som helst.

Jag går nu runt och är hysteriskt hungrig 24/7. Tur att vi har massor av rester i kyl/frysen. Haha, jag går verkligen och småäter hela tiden. Jag kommer bli fet om jag inte ska göra något på dagarna.
syynd!



Gose cosmos-katt:)

SOMLIGA HAR INGEN SKOLA KVAR

Gårdagen var underbar, magisk och bäst.
Jag vaknade upp och ser att det regnar: BINGO! Åker till skolan för att dricka champange, eftersom det fortfarande spöregnar går vi in i vår kära glastrappa för att skåla. Förvånande kommer rektorn, som självklart vill att vi ska gå och så blev det ju.
Vi drack upp champangeflarrorna påväg till fotografen, och under fotot (fast smygande då förståss)
Sen gick vi en liten stund till Kungsholmens Kyrka där rektorn höll ett dåligt tal, prästen är bäst och musikal1&2 sjöng fint för oss!
Vi fick också en sketen studentlunch! En torr macka med torr skagenröra med 1ton dill i, rostbiff och potatisgratäng, sen chockladmouse i pizzasalladsburkar. FANCY FANCY FANCY! hahah, men det var trevligare än det låter, faktum är attd et var bara maten som var mindre bra.
Sen sprang vi ut, och jag var först ut, ivrig som ett barn på disneyland eller jag på Ö&B.






Flaket var underbart med en gnuutta öl på! haha! Det var hur härligt som helst. Bilder kommer, vi hade nämligen en fotograf som "förföljde" oss under dagen!
Åkte hem med Maria och Emma, duschade av all skit, var med släkt och vänner, öppnade paket och hade allmänt bäst.
Senare när de flesta gick hem, utom brothers-familjen (pappas band) åkte självklart guran fram. Mycket mysigt.

Sen blev det av till slutskivan runt kl 12! Hur mycket folk som helst, men det var grymt!

Idag däremot (dagen efter) mår jag inte lika bra som igår, haha. Stört schleten.

INTRESSEBOKENS ANTEKNINGAR:
Jag har nackspärr

00:50

Förlåt, ni vet när man inte kan somna för att det känns som man glömt något? Det gjorde jag nu, och det var att skriva tredje gången gilt. Så.

Godnatt (Nr 3)

Absolut sista, Jag lovar. Nu ska jag se på film!

00:44

Alltså nejnejnejnejnej (somtagetfrånhannasmun)

GODNATT! (nr 2)

00:16

Klockan är över 12, idag tar jag studenten. Det betyder att jag ska upp om 6h & 45 minuter, om inte lite tidigare. Haha, det här är heeelt insane! (som btw stannade idag på liseberg)

Jag är hyper x487293847298347 och kan inte sova. Det suger. Kanske ska stänga av datorn och sjunga en godnattvisa, för att senare vakna upp till mitt otroliga jobbiga larm.

Godnatt! (nr 1)

Dan före dan

Idag har jag fixat så mycket! Åkte till mormor och morfar igen för att hämta klänningen som min mormor sytt upp till ett linne, och det var super-nice! Gulliga mormor :)
Imorgon ska jag upp kloclan sju för att fixa i ordning mig och sen åka till vattnet om det är fint väder, eller hos Hanna om det regnar.
Men jag vet inte riktigt vad man ska tro.

Som jag sa, som alla garvade åt, men vad räknas som regn?

Jag ska locka håret, måla naglarna, raka benen, lägga ansiktsmask, ta ett bad och ha gurkor på ögonen
HAHA SKOJJA
Jag ska gå upp duscha, sätta på mig kläder, sminka mig och sen gå.

(Jag har tråkigt)

Sjung om studentens lyckliga dar!

Nu ni, nu är det inte alls lång tid kvar tills tryggheten försvinner. Snart heter jag Bambi och ni kommer se mig långt ute på isen, om jag inte redan har gått igenom den. Misslyckat!
Men fy fan va kul det ska bli imorgon! Nu kan man till och med räkna ner timarna tills champange-frullen börjar: IIH!

Idag var jag i skolan för att hämta de sista grejerna som låg kvar i teaterförrådet och lämna tillbaka bäckerna.
För alla intressesmurfar där ute så har jag även ätit cheeseburgare idag!


Pokerface

En galen kväll som var stööört kul! Kvällen började på Nivå, sen bar det självklart av till my love Club K! Mycket folk, draag! Anton och Thomas var också där, huuur kul att se dom igen, har inte sett dom på hur länge som helst ju! Men nu slog klockan 05:00 så kanske dags att sova? Höhö.

imorgon ska jag till skolan, yeey, ska fortsätta spela in skiva med Kalle.

Godnatt

RSS 2.0