im alive

Orkar inte skriva så mycket, men jag lever iallafall och göteborg är verkligen bäst.


go gubbar i...

Just det, GÖTEBORG!
Om några timmar sitter jag och Queenie där, på bussen, och har jääättetråkigt. I 7 hela, långa, tråkiga timmar ska vi sitta instängda på en buss utan rökpauser. Jag ska hjälpa Queenie med matten, eftersom jag är så.. bra
Åka iväg en hel vecka, i en annan stad ska bli sååå skönt. Jesus! Praise the looord!

Jag kom nyss hem från café "macken", träffade Steph, Thomas, Martin och Jocke. Det var mycket givande, eller vi skrattade väldigt mycket. Thomas skämde ut sig en skvätt och vi drack vatten i mängder, och kaffe i mängder. Kaffe, påtår, kaffe, påtår, tror du kan räkna ut resten själv.

Hursom, ska upp klockan sex imorgon för att packa det sista. :)


-.-

Fick för mig att måla, brukar inte måla. När jag kommer från gbg ska jag göra klart den, men vet ej hur jag ska göra mer. Bakgrund? högra hörnet? och allt händerna ska göras detaljer på... 

äsch

vi får se hur den blir, långt ifrån klar.


ordbajsa

Okej,  kom nyss hem från Hanna, vi har hunnit med mycket idag. Har också brännt cirkus 1000:- idag på kläder, kändes nödvändigt


Det jag har hunnit med de två senaste dagarna:
- fotat med hanna
- fikat, fikat, fikat
- jobbat, jobbat
- fixat in Sandra på Cervera som julextra
- blivit slickad på min smilegrop av en italienare
- shoppat lite lagom onykter
- tvättat 07-11
- lärt mig spela farmville och happy aqvarium på facebook
- lärt mig göra egen sås, på mjölk&mjöl (aka redning?)


Igår köpte jag Marlboro Light, och jag blev så full av glädje när priset endast var 47.50 :- . Möter sen Ida, och hon förstör min glädje, dom har plockat bort en cigg från paketet. Vem gör något sånt? Plus att jag har läst att skräckbilderna ska komma till Sverige snart också. Hur äckligt kommer inte det att bli? JÄTTE!

Ett litet tillägg, till alla människor, att från och med 1 november får homosexuella gifta sig i svenska kyrkan, det är ett jättestort steg men att det är möjligt att denna "regel" togs bort 2009, bara töntigt att den har funnits så pass länge. Eller töntigt, pinsamt. Men det är underbart, jag och Thomas stannar nog kvar i kyrkan ett tag till.

Ps. Bevara äktenskapet ("mamma pappa barn") kan gå och dö!


linnea säger

linnea säger grattis dea, och hej smilla, och hejdå till alla som läser för jag börjar tidigt imorgon, och nu måste linnea skriva, och JA jag är medveten om att jag skriver om mig själv i tredje person. Och ja jag var inte bra ikväll. blä.
puss

ps. taxin hem kostade 180 kr, tänk vad jag kunde gjort för dom pengarna..

ps2 godnatt

ds +ds2

en bild säger mer än 1000 ord ( om detta räknas som en bild?)



puss på queenie

air high-five

Ojojoj. Vilken kväll. Mötte upp Sandra, Thomas och Stephanie på Café Fix och drack minst två koppar te var. Sen bar det till brommaplan för att... öh. Äsch, struntsamma. Massa snack, om allt och lite om lite mer. Imorgon fyller Dea år, och det kanske bär av till vårt älskade Vicktoria, om man orkar, jobbar 09-18 imorgon. Annars får det bli chillkväll, som det har vart gott om.
Egentligen borde man inte sitta hemma när det är sånthär skärsårs-väder ute. Och inte jobba heller. Man borde festa och skratta och ha roligare än sommaren, egentligen. Men här sitter man, lyssnar på "depp-musik" och ser inte det blå bakom de stora gråa, som är ivägen.

Nej, nu ska jag göra något roligt.


Live your life

Så, nu sitter man på jobbet igen. Tick tick, gjort kassarapport, och nu gör jag lite skyltar till fronten, mycket intressant. ;) Äsch. 
 
PS. Jag träffade anna igår, det var fetmys.

äntligen hemma

Sector Alarm ringde nyss och ville att jag skulle jobba för dom. Hur dom hade fått tag i mig&mitt CV vet jag ej. Så jag ska på informationsmöte på Tisdag, för att se hur det är. Men jag känner lite såhär, ingen grundlön, bara provition, och för varje larm man säljer får man 1000 kronor. Och dom bra säljarna säljer typ 1 larm per dag. Men jag ska testa, haha. Det här kan bli riktigt kul.


everybody

Gårdagen var... det inehöll alkohol, och nu sitter man här dagen efter och mår som man förtjänar. Det var iallafall stört kul,  jag och matha var helt gaaaalna på dansgolvet. Hahaha, i slutet spelade dom soundrack från titanic, snacka om party-pooper. Nu har Marhta gått till jobbet och kryckan fick för sig att bada. ;S

solong

plötsligt händer det

Inventering. 456-77 31 stycken. piiip piiip piiip piip piip piip piip, fan, jag tryckte visst fel. piiip piiip. Tänk dig piiip gånger 12 personer. tinitus typ.

nu måste jag sova

and i-i-i

Hahha, har haft en mycket trevlig morgon. Dunkat musik, ätit fruktost (hur ofta käkar jag frulle?) Och studsat runt, vart allmänt knäpp.
Ska göra iordning mitt te, för att sedan lalla iväg till roslagbanan, det var ett tag sedan man åkte den..

För din tomma intresseboks skull, kan jag berätta att jag bara har gammal musik på min ipod eftersom jag har blivit bundis med spotify, och det är sååå tråkigt.


A lovely day

Idag satt jag och log på tunnelbanan, som jag förklarade för Stephanie, inte :)-leende, utan :D-leende. Själv. Varför? Jag vet inte. På tre sekunder med rätt låtar smilade jag upp och blev på festhumör, så på onsdag vill jag verkligen gå ut, inte bara vill, jag ska tillochmed. När jag kom hem dansade jag och carro galet i köket. Och imorgon jobar jag i Täby Centrum, och sen ska jag träffa min äldsta vän Maria :)

Försenade bilder

Jag kan ju för det första säga att Fredagen var GRYM! Dans Dans, sex öl, drinkar och shots kan inte sluta bättre. Paradise var grymt denna gång. Nu bjuds på gamla bilder från vickan, som slutade med porr, haha.

  

puss puss puss puss... Alltid puss puss puss

haha

Why don't you forget that stuff

you look like your'e sixteen.
Det var en mysig höstdag på Djurgården, med Hanna, Anna och Stephanie. Kvällen slutar med att jag & Stephanie klär ut oss...

  

Roligare kan man knappast ha!

bzz bzz bzz

Igår lagade jag fisksoppa till Stephanie, idag var det hennes tur att göra en bättre middag, hon trodde att hon var smart och kunde köpa färdiglagad thaimat, och det gjorde hon. Men det var också ganska, mycket gott (godaste på länge)

 


Goa gubbar, lininja, goa gubbar

Då bär det av till Göteborg med Queenie, Colombia och Sarah, den 30 oktober, något att se fram emot är alltid bra!
Nu är det bara 2,5 timmar kvar på jobbet. Hur jag ska fördriva dom är en bra fråga.



ps, queenie är en gullig liten kräftsjärt

You can light my candle

Happ, lagom kul att gå upp när man har en sovande Stephanie breve mig. Men jag klarade det. Med matlåda, åt till och med lite frukost. Detta vill nog alla veta just idag, nej fy, har ingen motivation till att jobba just idag.
Men nästa vecka ska jag börja jobba i täby centrum, det ska bli askul! ;D

grattis så jättejättejättemycket till mig

Li-Ninja

Efter en lång natt på Vickan, en grym kväll på Vickan var man minst sagt slut när jag vaknade 12 (äntligen en sovmorgon) imorse. Världens bästadag med Cola, Pizza och Friends. Träffade även Kajsa och Anton en snabbis, vilket var hur länge sen som helst.

Snart ska jag fika, verkligen ovanligt. Kanske planera Strippa, Hallick, pimp-festen ?

Jag var värd en bakisdag.


Det luktar skurmedel som aldrig förr

Jag har kommit på yttligare en lyx, fast med hösten, är att jag inte har sett en enda snigel idag, fast det är regnigt ute. Vilken lycka.
Idag på jobbet har jag pratat i telefon i säkert två timmar, ringt kund efter kund, leverantör efter leverantör, och bläddrat i 156 olika pärmar. Men dagen gick fort.

Nu ska jag in och fika med folk, peace out


Vad odlar du?

Hur jobbigt är det inte när klockan ringer på morgonen? Börjar elva idag, en ren lyx. En annan lyx är att min säng fick sina ben igår, och att det är höst ute. Det är alltid en bra början. Sen är mitt rum nystädat, jag har tillochmed skurat det. ( I KNOW mina päron trodde jag fått baconsjukan)

Duscha, frukost, kaffe, cigg, sen är det dax för buss 629 mot jobbisch.


Jag var en tjuv i mitt förra liv

Inatt sov Hanna hos mig, när människor sover hos mig vill dom självklart inte gå upp med mig, inte den tiden jag ska gå hemifrån, därför lämnar jag alltid nyckeln så slänger dom den genom brevlådan. Bara att idag hade jag inte brevlåde-nyckeln. Med en ståltråd, som jag råkade tappa i brevlådan, snöre+magnet (de föll också i), och tillsist ett gammalt diadem som låg i min väska ( av stål) lyckades jag. Och jag var tillslut inne i min lägenhet!

one two three four

"My heart will go oon and on!!!" Shit, spårad tjej på Idol som sabbar alla låtar hon sjunger? Alltså, visst att göra en låt till "sin egen" men snälla, haha. Men det var kul, någonstans hoppades man ju på att hon drev, men kanske inte, stackars lilla flicka. Såg då på idol med Taco, godis,  Hanna och Dea igår. :)

Jag och Hanna fick ryck på väg hem att fota, det var också kul. Inte så långt efter började Hanna snarka. Men det var trevligt iallafall.

Jobbiisch

Nu är jag på mitt jobb. Jag jobbar och jobbar på mitt jobb hela dagarna, jobb jobb jobb. Vad ska jag göra efter mitt jobb idag? Jag vet inte! Inte något jobbigt, eftersom att jag börjar jobba på mitt jobb ganske tidigt imorgon.

Jag har ett jobbigt liv.


nykär

NOT
Alltså, Jag ska nu säga:
- Stephanies mamma
- Hampus¨
- Martin
- Emma
- Ida&Blondie trodde/tror fortfarande?
- Anna

och någon mer, tror att jag & Stephanie är på G/tillsammans. I och försig skulle det vara mysigt, men ACK så äckligt det skulle bli, haha, fy fan. Steph, du är fin så, tro inte något annat, men det skulle inte vara något att hänga i granen direkt. Men nu är du på G till Jönköpng och ska vara otrogen, haha.

Nej, ska snart rulla iväg till jobbet. Igår köpte jag en jätteful mössa och en ascool halsduk. Ful-snygga grejer, vi får se vad andra tycker, haha, jag vara bara tvungen att köpa den för den var så ful. Och ball. Mest ful.

over and out

RSS 2.0