söndag igen

Idag har jag och Sandra gått till Billabong och träffade Elin. Riktigt mysigt, eftersom billabong ligger rätt vid nya lägenheten OCH det är öppet på söndagar kommer jag kanske inte klaga nästa söndag.

Om fem dagar flyttar vi, känns så jävla SKÖNT! nu kan dom som vill komma på besök i vår/sommar! :) hihi

puss


Måste skryta av att jag är faster till han också

 


blöööh

Okej, vad har hänt.. Jag trodde jag hade blivit ganska bra på att uppdatera folk här, men nej.

- Fru fyllde år, vilket blev parteey hos marte.
- Skickat in deposition+kontrakt
 nej.. jag är för tankespridd på detta, nu började jag tänka på vem som kunde komma på ordet fanta.. haha. nej uff...

Idag har jag jobbat och sen mötte jag upp sandra och satte oss på operataket och koste oss. :)

Nej, det får räcka

puss då

idag

Igår var det 4 grader och sol, snön smälte med lite hjälp från lekande barn. Det var så vårigt att jag inte kunde ha på mig jacka, men det fick jag lida för. Ikke sa nikke att jag fick gå utan jacka, utan att bli förkyld igen.

Annars rullar allt på i Oslo stad, kontraktet ska skickas idag och deposit ska in i veckan. riktigt nice.

Jag kan också bertätta för alla intresserade att jag nu börjar, efter ett ÅR i Norge, faktiskt börjar gå PLUS! Eftersom jag satt halvt arbetslös & vilsen förra vintern här i dyra Oslo så la jag ut en del pengar, men nu har jag "lämnat tillbaka" min skuld till mig själv. :) Så nu, dags att börja spara.

Kan även berätta att vädret som sagt kommer fortsätta vara fint = SOL SOL SOL = VÅR VÅR VÅR = SNART SOMMAR!

Söndag

Så det senaste är väl att vi har nu fått en lägenhet.
Den ligger i sentrala Oslo, 80 kvm med två sovrum. Känns sjukt skönt och lättande, sorgligt på samma gång. Jag har nu bott med Sandra i över 12 månader, 365 dagar och vi har hållt ihop som parande sniglar. Men nu, poff, ny lägenhet och nya människor att dela mitt hem med. Hoppas att allt kommer gå bra, inga figher om disk/städning, som oftast kommer upp.

Lägenheten är omöblerad, och vi flyttade hit med kläder och en kaffepress som gick sönder. Har tidigare bara flyttat in i fullt möblerade lägenheter så det här kommer bli intressant. Lyckliga vi är i Oslo som har Finn.no som ger bort möbler/allt gratis. Så, förhoppningsvis kan vi få det riktigt mysigt med vår egna inredning med gesbort-grejer, du kan ju tänka dig hur FINT det kommer bli :)



Helgen i allmänhet har annars varit slapp, ljummen och ganska meningslös. Jag och Sandra bosatte oss i lägenheten för att stanna i fredags och gick en liten tur på Karl Johan igår. Jag har tvättat 3 tvättar, och eftersom centrifugen inte fungerar är tvätten inte torr än, efter 1½ dygn. En posetiv grej var att internet kom igång efter 4 månader. Har vart svårt utan fb :|



Idag kom jag på att det var söndag, vilket jag gör varje söndag. Jag kan förklara att jag vaknar upp med söndagsångest, inte en sån "nej, vad gjorde jag igår" utan mer "jag vill somna om och vakna på måndag så jag kan gå till jobbet" Det finns ingenting att göra i Oslo. Ingenting är öppet, inte ens mataffärer.

Antar att jag & Sandra får kosa oss vidare, söndag.




simply the best, fuck the rest


love somebody like you

hum. Sitter hemma och har nyss vart hos min nya fastläkare. Det var i en vanlig lägenhet, så det kändes som jag kom hem till honom, han var lite små..virrig. Hade enligt mina "unga och fräscha ögon" avläst på en litet prov streptokocker, wie! Så fick jag också välja hur länge jag ville vara borta från jobbet (?) konstigt att norge har hög sjukfrånvaro? Naaaj, kanske inte. Men jag slutar smitta ett par dagar efter min penecelin-kur på tio dagar (som jag blev påtvingad) så jag valde veckan ut. Frågan är hur uttråkad jag kommer att vara på söndag, haha. Kommer ju troligtvis vara ganska rastlös.
Eftersom det är 5 personer som bor i denna lilla lägenhet har jag vart hos madelene och vart sjuk, så hon har fått lov att ta hand om mig, erkänner nog att det är mer synd om henne än om mig.
Ska tillbaka till läkaren på fredag, kan bli kul.. kanske.. inte..

RSS 2.0