They say I look like Elvis Presley, the king is alive

Okej, det var en asbra spelning, thaaank you for the music!
När vi stod och kollade på det hysteriska bandet var självklart alla hopp-dansare likadana, framförallt en utav dom. Jesus vad han dansade, mest med benen då, som är typiskt för hoppdansare

Hoppdansare; Människor som bär hoppdansarkläder, dvs randig tröja, byxor + cameltoe/kjol/extrema sturrörsjeans. Håret är mörkt och spikrakt och avklippt helt rakt av och ser konstigt ut.

Man fick en stänk av festivalkänsla när man stod där, och när man gick där. Det betyder att jag ska till Hultsfred, eller rättare sagt jag måste till Hultsfred. Tänk när man är där, iiih!
Kings of leon, Lars Winnerbäck x4, Dead by april, Takida, Timbuktu, The sounds, Sahara Hotnights, raaw ge mig sommar nu nu nu.

bjussar på en bild från ikväll, sämst bild, men ändå bäst.


Puss

Yabayabadoo

Hopp, den ena jobba-dagen är över! Det är stört skönt. Och snart ska jag åka in och dricka öl igen tror jag. Sen se BILLIE! yeeey






Tack för igår, jag bjuder på bilden.


Lördag

Nu ska jag jobba, och jag är väldigt bakis. Igår sa jag till mig själv att jag inte vill jobba bakis. Fyyy fan. Jag hatar det här.
Ikväll ska jag iallafall se Billie The Vision, finally! :)

Puss.

Jajamensan fattas bara!

Ikväll blir en mysig kväll med köttbullar&makaroner, fruktsallad, vattenpipa och sånt där med Sandra, Stephanie och Hanna!
Idag har jag fått bonnbränna, som jag aldrig haft förr faktiskt, det gör ont och plus att det är ap-fult. Tur att det ska regna imorgon, mihi. Idag fick vi också höra Birger (Vår svensklärare) sjunga en väldigt fin sång, jag kunde inte alls hålla mig och jag höll skrattet i halsen och svalde, och det kom upp varannan sekund, vilket var jobbigt. Haha!

Nu är det bara två veckor kvar tills vi går ut, och blir arbetslösa små hundvalpar som irrar omkring med huvudet i sanden. 14 dagar, vill inte ens tänka på ångesten som kommer dagen efter. Och vaad ska man göra sen? Jobba i 23 dagar totalt på hela sommaren, vilken plan Linnéa! Go girl! nej men ärligt, nu måste vi ta tag i Norge. Söka jobb, skaffa lägenhet och bo trångt som in i hevette, låter som en grej som jag och Sandra skulle kunna klara av.
peeace


[email protected]

"SLÄÄÄCK LAMPAN"
"Men du fick ju fisa på mig juu...."

HAHA, Godnatt


Äntligen Hemma!

Nu är snart klockan två på natten, och vi har nyss kommit hem från stan! Det blev ölande med Sofie, Catja, Marcus med fleera.. Gööött gött!

Nu börjar jag faktiskt tagga till HULTSFRED 2009, och det hoppas att jag att du också är! För nu jävlar, det är rätt niciga (?) band/artister som kommer!

Hursom, om en vecka ska jag gå och kolla på Billie The Vision heelt gratis på någon konstig festival i Universitetet, kommer att sitta fin-fint!

 
Puss heey

HÄÄJÄ

Så! Nu är min blogg fiiiii-iiin! TACK HANNA! <3

Nu sitter jag här med Emma & Hanna, ska väl snart åka in till stan och dricka öl, och sen spela biljard! mysigt värre, va?
Solong, fuckers!

.....



Vad att göra nuu?

HAHA

Jag och Stephanie vet inte vad vi ska göra, allt från:
Kryssning
Tyresö
Utlandsresa
Hyra film
Supa sig dräggfull
Åka till Köpenhamn
Åka till skärgården
Baka kladdkaka

Hmm. Vi får se vart vi hamnar.

Puss


rubriker är överskattat

Idag när klockan slår 18:00 slutar min vän Stephanie och det betyder att hon är fri från jobbet, och då kan hon träffa mig.

Maria N ringde för en stund sedan och trodde att hon hade sett en tjej som var väldigt lik mig, haha, däremot hade hon som hon såg lockigt hår, blommig klänning och höll en kille i handen. Maria är så klok! ;P


fullfullfullfullfullfullfullfullfull fullfullfullfull fullfullfullfull fullfullfullfullfullfullfull fullfullfullfullfullfullfullfullfullfullfull

Ja, Ho-Ja-Ja. Nu är Linnea hemma igen efter kvällens äventyr HAHA, nu börjar dom nästa.

PS. Jag var HUUR gullig som helst och köpte 2 cheeseburgarna till en uteliggare. Han uppskattade det till 0%. Jag var så nära på att ta tillbaka dom. Otacksamma hemlösa jävel, lite tacksam kan man väl va?


PUSS 


Äre efterfest på mi-in balkong?

Nyduschat, nyklippt, drickan är på G hitåt + männiksor, kan det blii bättre?
Så, ikväll blir det självklart CLUB K! Med Bla Queenie, Emma, Catja, Martit, Tina.. Tummen upp!

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förr, jag fäktades, haha! Det va bland det konstigaste jag gjort. Typ 78 olika ord som stod för olika steg man skulle göra. Hmm.. Krångligt, men man får stå ut med det om jag vill gå ut med G i Akrobatik.

Idag missade jag sånguppvisningen, vilket nu innebär att jag och Stephanie ska sjunga upp för endast varandra på tisdag, haha, man dör ju. Fy va roligt, snacka om att vi kommer flumma ut.











    Peace ouut

Jahopp

Nu har jag vaknat och bombat med Mia&Klara, och mer lär det bli. Snart kommer Dea hit, som hade vart på anställningsintervju på en dagis, ihi, gulligt.
Idag har vi typ inga lektioner, STÖRT skönt alltså! Men samtidigt påminns man då av att tiden bara rinner iväg nu, snart står jag där utan skola, som bambi ute på hal is. Jag kommer inte ha en aning.

Saknar musikalen, tack för 8 underbara föreställningar!



Puss


Hallå hallå i skogen dä-ä-är framme, vad finns det där? Det finns bara sten och massa grenar. Jaha, jaha det var ju bra, för nu ska jag so-ho-hova

Sådär, nu sitter jag i valletuna hemma hos maria och hon springer runt här och ska sminka sig och göra sig fin.
Fin måste man vara när man ska äta på Vallentunas chinaresturang! Gott värre!

Vi kollade på Malin (Marias storasyster) 's nya lägenhet idag, och jag blev seriöst kär- så jävla fint!


Maria är bättre än marabou och marlboro tilsammans, och jag tycker om henne OTROLIGT mycket. En fin människa det där, varpå jag tycker att vi ska träffas oftare.  Men vallentuna är ju som sagt som det är och det är svårt att få henne ur denna incest-stad, eller by eller något. Haha! Men så ni vet, hon är VÄRD <3

Han ser ut som en karl

Jag känner mig tom, där satt det.


Imorgon ska jag träffa Maria, vilket var längesen, ska bli så stört roligt, ser verkligen fram emot det.


Han går som en karl

Känns som jag är i ett svart hål, men du har rätt Bob, man anar ett ljus i slutet av tunneln allderes riktigt...
Men frågan vi alla måste ställa oss är hur det kommer bli. 
Min hjärna spricker av allt som händer, inget är som det brukar, det är både kul, jobbigt, skönt och pain in the ass.
Vet inte ens hur jag kan förklara känslan, och det är asjobbigt.


DIN MAMMA KAN VARA EN STRESS

Ja jävlar, det var inte igår jag skrev här iallafall. Men nu jävlar!

Studentskivan i tisdags (5:e maj) vad den bästa skivan hittils, var så STÖRT lyckad. Temat Så har du aldrig sett mig förr bidrog till popp-indier, hårdrockare, Marge (i simspon), transa, trash, hiphopare, indier osv osv. Middagen var otroligt lyckad! Både mamma&pappa kom som jag. Haha, båda lånade kläder av mig, min mamma hade verkligen min 59-keps. Och pappa hade löshår och en mössa + pilotglajjer. Herregud.
Däremot måste jag säga att jag inte känt mig så obekväm i mina kläder på länge.Jag hade klänning, en kuvertväska, klackar. SE FÖRRÄNDRINGEN!


(bild från Queenie) Jag får lägga upp en helbild sen när jag har laddat över bilder!

"Klassens frisör" blev jag, inte så värst oväntat ;)

Igår hade klassen premiär med musikalen BLODSBRÖDER och det gick faktiskt helt ok. Jag tabbade mig några ggr, HAHA!
"Pappa, stavas Z med Satan?" HAHA
"Du ska träffa dom! allihoppa! öööh... conny.....Malin och eeh ANNA! Så jävla najsiga brudar "(? vad hände?)
annars gick det underbart! Och det var SÅ KUL. Musikaltrean i mitt hjärta! *PUSS*

KOM OCH TITTA PÅ VÅR MUSIKAL PÅ ONSDAG 13/5 (min namnsdag btw)
FRI ENTRE
19:00
1h & 30 min lång!


Se till att höra av er till mig innan bara!!!!


Ska snart hem till Dea tror jag, och fördriva tiden tills vi ska chilla med Stephanie & Hanna! ska bli så stört skönt.

Skriver igen snart igen.
PUSS

RSS 2.0