Fredag den trettonde?

Igår ställde jag min väckarklocka på 09:30. Jag börjar 09:45, varpå jag förstod att jag försovit mig 09:55. Jag är otroligt smart när jag är i ölens land. Så springande hann jag med bussen och blev bara 35 minuter försenad.

Bakismaten blir självklart thaimat, så jag knallar till Thai-resturangen i Arninge, där det är värsta kön + att hon som jobbar där inte är där, och är borta i 10 min +. Jag tröttnade på att vänta så jag gick tillbaka och jobbade istället. Som tur var gick jag tillbaka en timma senare, så fick jag min älskade thaimat.

Min dag har varit perfekt med andra ord! Något som är bra är att jag inte jobbar på hela veckan och att DET ÄR PRIDE!
Ikväll kanske jag ska träffa Anton eller Queenie, vi får se vart vindarna bär mig.



Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg

Ett tips för att få mer läsare till blööggen. :)

Heteronormen är enorm

Så var  Pride-veckan igång och alla är lyckliga och nöjda! Vi var ett flatgäng, som gick på hångel-invigningen idag klockan 11, sen gick vi och tog vår första öl, sen åkte vi hem till mig och fortsatte. Vi åkte sedan vidare till den riktiga, stora invigningen klockan sju, vi möts av ett heterosexuellt bröllop, på invigningen utav pride.
Jag höll på att dö av garv, seriöst. Heteros har alltså 51 veckor där "ytterligare en heterofilm släpps", "heterolåt är som släppts", "heteropar gifter sig", bla bla bla. Men snälla, bara för att det är hetero-tema (som jag inte heller förstår varför) på pride igår, VARFÖR?

Visst att det ska vara okej att gifta sig vare sig man är hetero, bi, gay eller trans så kan Pride få vara Pride?


Everybody move youre body now

Precis som jag och Stephanie gör i vardagsrummet, grannarna har kanske haft det roligare än vad vi haft?
Kvällen har varit guldvärd, och kräftorna var pricket över i:et!
Vi har kollat genom gamla bilder, och guud vad vi har skrattat, herre min gud. Jag kan bjuda på några av värsting-bilderna en annan dag.


Stephanie är en fin liten kråka som jag tycker mycket om! <3

Kanske dags att tänka på refrängen, men först en kvällscigg!
So Long

Like a king without his crown, you keep falling down

Stehpanie är påväg hit, och jag har köpt kräftor, kan en lugn lördagskväll bli så mycket bättre? Dont think so! Har slitit på jobbet idag, var måttligt rutten när jag vaknade upp imorse, och insåg hur bakis jag var efter gårdagskvällen som spenderades med Thomas, Queenie, Bekah, och massor med folk som alkoholen tog bort namnen på.
Man lär sig tydligen inte av sina misstag: jag ska inte jobba en "dagenefterdag"!

På måndag startar PRIDE, och det kommer bli så sjukt kul. Jag ska däremot inte köpa veckopass iår, tror inte att det är lika värt som förra året när EuroPride var. Åh, sakna sakna sakna. 

  
för att vi är bäst


ett tu tre

Igår träffade jag min kära vän Thomas efter  jobbet, vi åkte till min systers hotell och drack ett x antal drinkar, det blev en taxi hem som gav öl åt oss, wie! Imorse väckte bror Daniel oss, sen åkte vi in till stan och jag köpte nya jeans.
Skön dag!


jag ska också bli mamma

Jag& Emma ska bli päron! Fast, inte riktigt, bara på låtsas. Ett fadderbarn har vi skaffat IHHH! Gulligull. 200 kronor imånaden och då får man ett barn, billigare än imsiminering. Men gud vad hemsk jag är! Men nu har jag bättre samvete för barnen i Afrika. http://actionaid.se

Så, inom sex veckor får vi ett kort på henne! Sen kan man resa ner och grejer, fy fan va häftigt.

vargmamma

WOLFMOTHER KOMMER TILL WAY OUT WEST! Kanske är inte denna festival så ovärd sin tid trots allt?


awiimaweep awimawep uhuhuhuuuuuhu tilidilidi bang shwuuum Mmm!

Jag är avundsjuk, nästa vecka ska min farfar på Mia&Klara-Klara's bröllopsfest! Vi är typligen ingifta släktingar hon&jag, Muhahah! Inte illa pinkat!
Jag har nyss ätit mängder av tacos, fy fan vad det är gott, man kan äta nästan hur mycket som helst.

Peace


ZzzZzZzzzz

Alltså. Gårdagen bringade mycket vin, skratt, dans och snack. Stephanie och Hanna åkte hem runt tolv, men jag&Sandra fortsatte en liten stund innan vi såg på Ronja Rövardotter, mihi.

Idag, försov jag mig, och mina bussar till jobbet går aldrig. Så jag missade min 09.02 buss, istället får jag vänta tills 10.20..kul.

Efter jobbet ska jag förhoppningsvis träffa golle-emma, men jag vägrar iallafall åka ut till Värmdö, för långt&jobbigt att ta sig dit ikväll och för långt&jobbigt att ta sig till jobbet imorgon.

Jag hade tänk att någongång under nästa vecka kanske sova själv en natt, trots att jag hör skumma ljud och har sett skumma grejer, men man måste kunna sova själv, faktiskt. Så svårt kan det väl inte vara, undvika skräckfilmer bara?

Från TY: jag&syrran tog med våra kameror, självklart kollar man in i sin egen kamera, vilket resulterar att Carro ser vindögd ut, haha.

So call me your sugar

Mina damer och herrar, låt mig få presentera ROBYN som kommer till Way out west (som jag & steph vann billjetter till)
WOHOOOOO!


ROADTRIP

Så, änstligen hemma är verkligen två bra ors som passar ännu bättre ihop!
5 väldigt trevliga dagar med 4 av familjen, kommer en snabb-grej av resan

dag 1 måndag
04:00 satt vi i bilen med packning redo för att åka, vi åkte och besökte Kryckan som gav oss gratis mjölk, klockan ett var vi i Trelleborg, dör vi åkte en färga över till tyskland (Sasnits) som tog drygt 4 timmar. Där stannade vi över natten. Vi gick runt lite i stan och hittade en båt som sålde mackor, nice tänkte jag och Carro, vi beställde, (obsa att ingen i staden kunde engelska eller pek-metoden så..) mackan med en fiskpinne i kostade lite mer än vi väntat och lite mer än vi hade i kontanter så vi fick dom nästan gratis, tackar tackar! Vi drack öl sen, veteöl som smakade öl med sjögräs,ingenting jag skulle rekommendera.

dag 2 tisdag
Vi tog vårt pick och pack och drog, åkte en färga från Sasnits för 8 euro, för att få åka i en  halv minut, väldigt värt! NOT!
Rostock here we come! Här köptes kinamat för hela slanten, vi satt i en Josef-Fritzel-källare (tydligen populärt att ha resturanger i sånna) Mycket gott! Åkte också förbi Stalsund, åt en glass och köpte jeans-shorts för 5 euro, wooo!
Kom tillbaka till hotellet och såg på Michaels minnesstund, alltså. jesus.

dag 3 onsdag
Gick på Rostocks shopping-gata, köpte foppatofflor (haha, asfula, med assköna att jobba i) och en t-shirt! 12 euro för dom grejorna, värt.
Tog en dagstripp till Warnemünde, käkade lunch på stranden, där fanns verkligen lyxhus, tänk wisteria-lane(stavning?) med dom fetaste lyshusen, mjaaauu! ge mig pengar!
Köpte parfym och sen åt på en niceresturang över marken. Förvånande!

dag 4 torsdag
Åkte till Rostockflygplats föra tt lämna syster som skulle åka vidare till en kompis i Bonn. VI skulle åka till Wismar, men alla vägar var avstäng, vilket bidrog till att Astrid (GPS-tjejen) lackade ur. Så vi åkte till Lübeck, vilket var väldigt bra! Här möttes vi av folk som faktiskt kunde prata&förstå engelska, det var väldigt skönt. Hotellet låg mitt i stan, vilket gjorde att det ända jag gjorde var att kolla runt bland alla affärer som gick lös på rean. Hittade en väska (5 euro) och massa mer!

dag 5 fredag
Gick lite i stan igen, köpte en skjorta, massa 1-euros grejer, osv osv. Åkte till SKY för att gå loss på billig alkohol, sedär, det var inte dåliga priser inte! Sen blev det en donk för att åka vidare hem!

Så, där har vi sammanfattningen, imorgon börjar min jobbiga jobbperiod, ser inte fram emot den.
Nu ska jag sova, puss och godnatt.

10 timmar kvar

Har inget kul att skriva. Men jag kommer som sagt ha ett uppehåll i 5 dagar nu, nice.

Solong fuckers


Tjalalala

Tänk dig: klyftpotatis, kött, bea, rödvinssås och kantarellsås sen värsta salladen. Sen vin förståss, men fy vilken god middag! LYCKAT!
Just nu håller jag på och packar och städar rummet samtidigt, går väl sådär, nu skulle Hanna vart här och hjälpt mig med det här, det är hon bra på.
Ska väl börja fixa iordning mig också, för att sen träfffa Emelie, vid tretiden. Men nu måste jag börja tänka på vad jag ska packa, jag är sämst på att packa verkligen.


Friday night

Idag vaknade jag av "booom bbbommm raaaw" = åska. Det var mindre kul, men sen helt plötsligt sken solen upp, jag&Emma beslutade oss för att gör lite picknick och dra ner till stranden. Där var vi i typ en timme, då åskan kom tillbaka igen.

Imorgon blir det jobb, sen träffa min vän Maria som jag inte glömt än, haha.
Så på måndag åker en del av familjen Spång till Tyskland alltså, klockan 04/05 på morgonen, ska bli mycket intressant, haha. Något tips kanske på hur man kan fördriva tiden i typ 14 timmar?


Onsdag

Idag har vart en såå mysig dag. Jag&Hanna gick tillslut ner till bryggan med picknick, solkräm och badkläder. Vi badade två gånger, fast länge, bara känseln förvinner så är svenska sjöar helt ok.
Vi träffade på två svanar + fem ungar, och jag var livrädd att dom skulle komma när man var i vattnet, varpå dom isåfall skulle äta upp mig.
Hursom, nu sitter jag och käkar middag all by myself, potatis på grillen med örtsås, hur gott är inte det.

Imorgon kommer mam&pap hem, och då ska vi planera Tyskland-resan som vi ska på under nästa vecka, ska bli stört mysigt. Då kan man iallfall säga att man har vart utomlands i sommar, jag tycker iallfall inte att Finland räknas, höhö.

Eftersom jag är så slut idag, av vinet igår, och solen idag bär det av till Värmdö med Hanna, vi tänkte fiska eller något liknande. Töntigt, men ändå ganska chill.

Nu ska jag återgå till min mat, jag älskar mat.

godmorgon

Gårdagen bjöd på mycket vin, sol och bad för vissa.
Först åkte jag för att hämta bilder från studenten, och GUD vad fina bilderna är. Efter det åkte vi ett gäng till Kärsö, sen hem till mig. Igår kom vi in på stenseriösa samtalsämnen som var väldigt intressanta, det behövs ibland.

Idag ska jag&Hanna sola vid bryggan antar jag, men det ser inte ut att vara exremt bra väder? Annars kanske man stannar i sängen en liten stund till så vin-huvudvärken försvinner.


RSS 2.0