sommaren är kort dudududuuuuuu det mesta regnar bort dududuu men nu är den här så ta för dig solen skiiiner idaaaag

Nu är det tolv timmar kvar tills paraden börjar, och tio timmar kvar tills kryckan kommer hit och vi ska börja klä ut oss. Det kommer bli helt underbart bra (: Nu däremot är det dags att sova.


Fredag är ändå den dagen som känns bäst

Idag när jag vaknade kändes det som i slutet av en festival; man är äcklig, hungrig, äcklig, jättebakis och i princip ganska äcklig. Blev att stappla sig in i duschen och stå i koma ett litet tag. Jag är mer taggad inför imorgon än för ikväll helt ärligt.
bakismysa på en fredag är faktiskt topnotch.


could we pretend

är hemma efter lite bilturer med kryckan, vi hittade ALLT vi behöver. Eller nästan, bara mustach kvar, haha. (:
Ska snart röra mig in mot cityterminalen där Elin kommer, sen åka och köpa biljetter till tjejfesten, sen hem och sen till Queenie. UNDERBART




pride'10

Idag ska jag och kryckan köpa kläder till prideparaden,vi kommer bli så jävla snygga! Klockan 18.30 kommer värdens bästa Elin. Så ska vi hem till mig sen vidare till tjejfesten. Det blir awesome!

Circle of life

De två senaste dygnen har vart som ett jäättelångt dygn. Det långa dygnet gick till såhär:

Jag vaknade upp hos Thomas, vi hade en mysfilmsfrukost, och solade efteråt. Sen bar det in till stan och träffa Anna som jag inte träffat på evegheter, otroligt trevligt att ha en catch-up tid. (:
Sen blev det att möta upp en visst Björn, Maria. Hon var lika go och glad som vanligt och vi satte oss på Wokhouse och drack några glas vin/öl & nachotallrik. Vi glömmer HELT bort att betala och har alla tankar på att ta oss bort till Åhléns för att kolla kläder. Vi åker sen hem till mig och gör oss fina&vin&öl. Vidare mot Nivå22 där vi möter upp Emma. Det blir sedan Viktoria för hela slanten. En riktigt trevlig kväll, men med för mycket folk.
När allt stänger kommer en kille fram som jag känner igen och säger "Du, du var på wokhouse idag va? Inte för att vara sån, men du glömde att betala, jag förstod ju att ni verkligen glömde för du är ju här ganska ofta..."
Jag DOG. Haha, det var alltså killen som tagit beställningen på wokhouse, som tydligen hade hängt på samma krog hela kvällen. Men vi började prata massor och blev riktiga bundisar (;

Sen var det badning för vissa i kungsträdgårdens fontän (fråga mig inte.) För vissa andra blev det MAX-DAX, sen kommer vi på den brilljanta idén att åka på ålandskryssning, för vi kom inte hem. Vi kan lika gärna åka dirket. Och ja, det gjorde vi. Vi kom precis hem från kryssningen! Däremot så sov vi den mesta tiden på golvet. Men en fin båttur.
Nu däremot ska jag sova.

squeeze yaaa













En härligt dygn i strängnäs (:

snön ligger på taken, endast linnea är vaken

kvällen igår blev faktiskt mer lyckad äv vad man trodde att en liten småstad som strängnäs kunde erbjuda.
Nu mår jag verkligen som jag förtjänar, tänk vad bakis man kan vara.
Ser fram emot att få sitta på en svettig buss i en timme med en surbakissovande emma.

sen blir det middag med bror,fru och alvar! :)

Där går någon för att bara vara utan att förklara


Imorgon bär det av till Strängnäs för första gången i mitt liv. Jag blev smått förvånad att dom hade systembolaget där, men sen kom jag på att om vallentuna har ett bolag borde varenda liten håla ha ett. Hursom blir det chill hos Idas fru, blir hur bra som helst!

På tisdag är även inbokat en ålandresa för att köpa upp sig på alkohol till pride, Mjao!




mihahaha mohahaha lihotoei

jag hade en gång en bååååååt









vacker brorson! :)

en elefant balanserade, på en litenliten spindeltrå-åd, det tyckte han var så intressant, så han gick och hämtade en annan elefant.

Igår blev det är härlig kväll på söder med Hanna, Dea, Emma, Thomas och Tim. Kvällen slutade på Gay As Hell på kollingsborg!
Great man!


take me dancing tonight

Så nu har jag ankommit till fina rara söta underbara stockholm. Får fortfarande torgskräck när jag går ner i tunnelbanan, riktigt stressigt och jobbigt haha. Usch. Sjukt hur det kan vara så stor skillnad på två städer.

Idag ska jag träffa Hanna, Dea, Emma, Tim och kanske någon mer. :) Och sen... vet jag inte´. Haha.

återkommer.

life is wonderful

Sov hos madelene, gick upp och hade för mycket energi, så vi och hennes mamma + lådsaspappa bestämde oss för att dra på tur (det ända man gör i norge) till tusenfryd. En otroligt lyckad dag. Sen åkte vi hem till mig och fick lite sockerkick så vi gick med bollen till en nyfunnen lekplats, huuuur bra som helst. :)



godnatt folket, imorgon ska jag försöka boka min sthlmsbiljett.


skaka rumpa

Igår blev det kos med madelene, vi åkte båt t&r. Ibland undrar jag om jag aldrig har något bra för mig, haha.
Idag var det sista dagen på jobbet innan ferie, så stööört skönt. Något mindre kul är väl att jag inte klarar att boka någon hembiljett, så åker hem på måndag antagligen. :)
Ikväll blir det SO med elin och förhoppningsvis josse. mys mys mys.


mellan dröm och verkliget

Hej! Vi är tre svenskar, helt perfekta, dock vet vi inte hur man diskar.


i was so high and i was so low

Nu däremot ska jag nog sova snart, måste åka härifrån 06.45 imorgon. blää. Efter jobbet kl 15 så har vi städdag hemma, vi har inga rena saker. Så allt vi använder är smörkniv som senaste veckan har vart allt från kockkniv, soppslev, tallrik, sked.. you name it. Smör måste man ha på mackan och att smörkniven ligger underst i diskhon är förjävligt.





on and ooon

Gårdagen blev spenderad med Madelene, fick i oss ett stort X antal öl. Sov i nästan tre timmar och upp på jobbet. Wie! Som tur var jag inte ensam att vara övertrött/speedad/död, då det var åska&blixrar här igår natt. Så alla hade sovit lika mycket som jag och vi garvade mest hela dagen. :) Idag däremot blir det bara till att sova.

Kan även berätta att jag kommer på besök till stockholm i två veckor på lördag! Så väääldigt nice! (Y)


blev vinkväll i parken trots att det "regnar"

 

wawin' flag

Klockan är snart nio och jag ligger fortfarande i sängen, haha fail.
Jag ska låtsas som det regnar och fortsätta såhär hela kvällen tills det blir en ny dag.


ringnes in my heart

Senaste dagarna har blivit jobb, kubb, öl och lite mer öl. Vi har också de senaste dagarna bott fem personer i vår lilla 20 kvm-etta, då Alexandra var hemlös och Alexia var en vilsen jobbsökande göteborgare. Kan det bli bättre?



pusssis


HONEY! I'M HOOOME!

Imorse kom jag hem, hem hem hem HEM. Underbar vecka i Borlänge, perfekt med andra ord. Underbar kväll i Stockholm igår också, när man fick träffa efterlängtade människor! Kom 05.30 till Oslo imorse, tog en kaffe på Deli och sen var det direkt till jobbet! SÅ pigg var jag faktiskt inte, tog en kvart powernap på rasten, sen var jag igång!

Nu är jag hemma, och det känns jävligt bra.





BACKA RÅ

RSS 2.0