they might say hi, and i might say hey


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, här är iaf bilder från igår :)













BORTA BRA MEN HEMMA BÄZT

Hemma igen efter en ganska rolig dag. Jag fick skjuss från byen till telenor arena, och när jag väntar på bilen kommer en buss. ut kommer Hanna, Anna, Pedro, Linda + vän. Ibland skrämmer randomgrejer mig. Hursom var det fint att träffa dom i någon minut. Ut bar det till Euorovision-arenan. Det visar sig att jag ska vara kioskansvarig för hela kiosken, kul tänker jag. Verkligen. Alla andra kiosker har sju personer, jag står det med två medelålders normänn som jag då ska "bossa över". Wie. Men det gick bra, 10 koppar kaffe, 3 cigg och 5 liter pepsi, ett genrep inför ikväll senare var det bara att dra hem igen!



norges bidrag

Nu är det pilsdags.

tråkig kväll med mig och sandra kan bara sluta på ett sett


bsäääääs


wie tjollahopp yippie

Har ingen vidare förklaring, jag och sandra hade tråkigt det får räcka.



Nu är det dags att gå på eurovisionmöte. booring.

Det är här vi kliver av

Gårdagen blev självklart tillbringat på kära Bilabong. Till vår ekonomiska räddning satt den mångmiljonären som är ägaren till hela krogen med sitt sällskap. Där spenderades inga pengar för i hans kultur får inte kvinnofolk betala! (irriterande, men tack och drick) Blev även att gå till den stängda resturangen bredvid på lite nachbiiiil.

Denna helg är pingsthelg i norge. För att fira denna härliga hyllning så spelar kyrkan som vi bor bredvid små melodier, eller mer plonk. Det spelas i fem minuter, sen en minuts pause, sen fem minuter till. Detta har hållt på HELA helgen. Imorse var det ändå nog, bakis som vi var började klockarna slå vid nio-tiden. Är detta ens tillåtet? Just nu verkar det som någon har utfört min plan, klockorna spelar inte. peppaaar...


internet hackar lagom, här är iaf vår kung Harald som vinkar till alla dessa hysteriska människor.




Mihaha

Okej allesammans. Jag och sandra har diskuterat. Jag har 60 kronor kontant och 60 kr på mobilen kvar att leva för. Till 28 JUNI. HAHA, detta är ett skämt! Hyror som måste betalas och så. MEN det löser sig. typ 10 kr/vecka att köpa ett bröd för.. typ. haha, återkommer om hur jag ska lösa denna underbara situation.
Eller aa, jag gick nyss och pantade burkar och köpte mat för att överleva så nu har jag 31,50 NOK kvar! wie!


Vi har också firat 17e mai, vilket var en spårad kväll. Började lite lugnt med vin i slottsparken, vinkade till kungen, träffade även winta (från dans3an) helt plötsligt! Hur sjukt som hest att man stöter på någon som man inte borde stöta på, och även på den dagen det är mest folk ute. Hursom var det massa såkallade "bunader" aka folkdräkter som var ute och gick. Allt såg mest ut som en stor maskerad och barn som sprayade superman-spray på allt och alla. Kvällen slutade på bilabong, sen bilabong igen och sen efterfest hos oss, sov fem i vår säng och viktor på soffan, så det kan bli. Sov 2 timmar den natten, gick upp klockan 6 och direkt till jobbet. Underbar dag!

Idag var det storstädning, och det börjar se riktigt fint ut mohaha.


Whoops

Nu är jag hemma från världens sämsta bussresa, har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv. Har iallafall haft 5 UNDERBARA dagar i stockholm  :)
Nu är det även spikat att jag ska åka till Peace and Love och inte jobba! Det blir att bila ner med Queenie, Kryckan, Tanya och Denice. Så då ska jag åka en vecka innan till stockholm så jag kan stanna ett tag där också! wie!

imorgon är det 17 mai och det firas ju så överdriver mycket här, hoppas det är lika kul som man hört.

nighty night


Tell me why im running just to get away

Då var det 9 timmar kvar tills jag ska gå upp. 03.00 ska jag börja gå mot Oslo S (låter roligare än vad det är) funderar start på att ta en taxi så man slipper gå omkring med alla hemlösa/narkomaner.. Men det ordnar sig.
Imorgon kommer jag till kära Stockholm, 07.45 på Arlanda. Hur jag ska ta mig därifrån är fortfarande ett frågetecken, men tänkte försöka mig på flygbuss om inte annat.

Annars har inte så mycket hänt, mimmi kom och hälsade på lördag-idag. :)



puss


massa plusgrader och sunshine

och sandra är fortfarande lika bra (:


vi-ska viska

Gårdagen blev frognerparken med emma, emma, sandra och mig. Blev billabong som vanligt, så kom Linnea och sådäär. värd kväll!


tankestorm

Vart ska jag ens börja. Det finns så mycket ord, påbörjade meningar i min hjärna men dom slutförs aldrig. Jag kan inte sluta tänka på alla dessa minnen som vandrar omkring i allas hjärnor. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns för de närmaste. Vi träffades inte så ofta men verkligen för lite.

Blir lika ledsen när jag ser någon skriver detta till dig, men. vila i frid, vi ses på andra sidan.


this wasn't part of the plan

Jobbigaste dagen på länge. Fortfarande full, hade sovit i tre timmar gick jag till jobbet. Och det snöar. Det snöade inte bara, det la sig på marken. Vart tog våren vägen? Bilden är från idag, innan vi gick ut för att ha städdag.



Vila i frid



<3


Disney är aldrig fel

...eller? På norska kan ingenting vara bra


2a maj och jag är paj

Igår slutade det på billabong, jag sandra emma och elin satt där och hade det gööj. Låt bilderna tala!





puss

vin vin och åter vin

vi hade väldigt tråkigt så det blev en gammal låt av emma :)


1a maj






RSS 2.0