Tisdag


Varför är det så kallt ute? Alltså  fingrarna frös ihjäl, under 3 minuter, snart snöar det väl också. Tänk när man går ute och man måste ha en jacka. "när man" är typ nu. Kul, verkligen.




Under fixeringen, som levande skyltdocka, haha, håret stod åt alla håll.



Natt

Igår var det storm, det regnade och var allmänt mysigt väder. Jag skulle lägga på ett brev när jag hade slutat, gick runt ett hörn och ser detta enorma svarta moln som blir till regn, går förbi några konstiga människor som ligger över en brunn och spyr, ta mina steg fram till brevlådan och känner mig som mio min mio. Allt som fattades var anden som skulle komma nerflygande.
Skriv upp det vart ni vill, intresseboken, på handleden, jag tyckte det var en cool känsla att vara mio min mio för några sekunder.


.

Du är min styrka


Jaha

Sitter på jobbet och har extremt tråkigt.


QX

asså jag säger bara: I LOVE QX!



Man får nya erbjudanden varje dag! Hur bra är inte det?







MUMS! *FniZz*
Haha, dom gjorde min fredagskväll lite mer värd iallafall;P

po

FREDAG ÄR ÄNDÅ DEN DAGEN SOM ÄR SÄMST..

... när man börjar jobba 09:30 dagen efter.
Igår jobbade jag nära 11 timmar, 10 & 45 minuter. Det tog, åkte hem till Anna nj och åt, senare kom Stephanie på en spontant besök, tog dock inte lång tid tills vi båda slocknade. Men vi gjorde matlådor, så duktiga vi är, vi är däremot inte lika bra på att komma ihåg att ta med matlådorna till jobbet dagen efter! haha, dagens fail verkligen.

Nu sitter jag här hemma och vet inte vad man ska göra, kanske ska till Paradise? Kanske ska sitta hemma? Ta en öl? Kolla på film? Sova? Hm, ölandet går nog fetbort, för jag måste vara klarvaken imorgon  bitti, har viktiga saker för mig.

Imorgon vet jag iallafall att jag ska hem till Ida&Blondie, för imorgon kommer dom sötnötarna hem från Mallorca! PLUS att Blondie fyller 21, och det ska firas.



snart är jul här i vårt hus

nostalgi RHODOS-08

  
  

         
       

LIVE FRÅN THOMAS

nu står thomas på en stol och gör armhävningar, vilket gör att han stönar, stackars grannen måste tro saker alltså.
Nu ska vi snart ta en godnattcigg för att sedan sova i några få timmar, och sen imorgon klockan 7 åka till hans jobb, och jag ska hem och fortsätta sova, förmodligen.
Imorgon ska jag till Dea för att spela pingis med Hanna och Steph. Haha, det kommer bli väldans kul.. Jag är sämst, man har aldrig fått någon chans att bli bra, för den ända jag har spelat med är typ Maria, men hon är ju kung.. Så, nej.
pussochgodnatt

Holahallåhejkonichuuaaahallo

Har nyss ätit mat, gud vad jag äter ialalfall, det står om mat överallt i min blogg.
Stephanie ringde mig nyss, hon har legat hemma i typ influensan eller liknande, och bara kollat på vänner, för varje gång vi hörs har hon kollat en ny säsong till. Men nu sa hon "Min buss går om en kvart, jag har köpt en latte till dig, och ett ciggpaket till oss" Ibland är hon för söt.

Köpte pressbryggare från cervera igår, en till mig och en till mamma (i förtidig födelsedagspresent). Drack det nyss, fy fan vad gott det blev, ett hett tips, hahaha. JA! Jag har haft tråkigt idag..



Söndag

Ida besökte jag min morfar. I fredags visste han inte vem jag var trodde jag ljög, bodde i Norrland och hette Linja. Men idag hade han frågat efter mig hela dagen och han blev så rörd&glad när jag kom. Lille morfar, är så söt.

Det har jag gjort idag, ätit massor av mat, skickat iväg mail till Svenska Förnedringen i Oslo, och nu ska jag se på en film. Jag är äsklar söndagar!

Solong


Fan vad jag har underskattat sömn

Jag är sjuk, eller på G iallafall. Jag glömde mina strepsils på jobbet igår, och har glömt tagit annat! Så nu har jag hosta, förkyld, halsont. Typ det värsta man kan ha. Blää.

Bjuder på lite försenade bilder från paradise..
   

                  





Lördagkväll hemma?

Ja, men visst, helt sant! En coollugn dag för mig jobbat, kom hem, åt grillat (kanske sista gången för i år?) spelat rita&gissa, alias och ätit så mycket gitarren kom fram nu mot slutet. Mamma, Pappa och Daniel höll mig som tur var sällskap, annars hade det sett lite mobbat ut.

Fick sms av Blondie&Ida, som är på Mallorca, "Nu har vi fått våran första hejarklack! En hel resturang!" Alltså, dom är tillsammans, de är nog inte vana vid att två tjejer håller på öppet.. Jag&Emma fick ju också vår publik i poolen på Rhodos, haha. ! "Nu strippar vi, du vissar något" haha. Dom måste ha kul.

ÄR helt slut nu, har sovit kanske 5 timmar inatt, om ens det. Bakis gånger 5 räcker lixom inte till.
Nej, ska nog röra mig mot sköna tya, stora sängen! :)


Lunch

sitter och har lite lunch på jobbet, finns inte mycket att göra här inte!

poooos

Bra förlorare

Så förslorade man biljard idag igen. (Nej jag är inte beroende, snarae att stockholm inte äger något som kallas "billigt att göra på kvällen")
Imorgon blir det jobb 10-16 sedan ut på Paradise, antagligen, är ju faktiskt ledig i helgen.

poss

Remind me why we decided this was for the best

Michael Jackson är död

Igår mötte jag Sandra och Dea, tog några öl, pallrade oss hem till  Dea och sov, hon sprang upp till jobbet imorse men jag och Sandra sov kvar, och vi är fortfarande kvar , har städat hennes kök och bakat bröd, duschat sen blev klockan så mycket. Vi ska snart möta Hanna och Stephanie för att göra något trevligt. 

Pratade med Queenie igår, vilket glädjerus att veta att hon lever och mår okej. <3   

Överskottsenergi

En bikini och ett linne och donken ingen arbetsintervjuv blev det för blondie idag, stackars liten :)
Ska snart in till stan, möta upp Sandra och Benjamin + fler för att ta 1,2,3 öl .


I had a dream

Jag drömde att min katt dog inatt, att hon sprack och lixom ösade bort sin päls så man bara såg blod och allt, som sedan försvann. Jag vaknde och hade inget val, fick gå in och hämta lillesmilla för att gosa lite. :)

Snart kommer Blondie, ska vi till mormorochmorfar, täbycentrum sedan arbetsintervjuv. MYS! Kvällens planer kommer nog med tiden, något kul finns det väl att göra en onsdagkväll känns det ju som. Lill-lördag faktiskt!



Hörs sen

tisdag

Är hemma nu, efter biljard-spel med Ida&Blondie. Jag har nog aldrig spelat så dåligt, jag var i klass med Blondie, då är det riktigt illa. Hursom var det väldigt roligt iallfall! Dom jävlarna ska till Kreta inom en vecka, bara sådär, spontant och elakt.

Igår var det Vickan, Blandade människor, Kryckan hade en blind-dejt som var ful och en kille som var kåt och lam och extremt ful. Annars var kvällen toppen, haha.

Imorgon ska jag till Täby med Blondie, hon ska på en arbetsintervjuv, då ska jag passa på att träffa mormor och morfar, och hjälpa blondie att hitta en bikini till Kreta.

PÅ LÖRDAG LANGAS DET KLASSFEST, TAGGA!


RSS 2.0