blaaa

igår det tisdagskos med födelsedagsfiring för Emil. Länge sen man åt ordentlig mat, om man inte räknar spagetti med salt eller nudlar då, haha.
Snart ska jag på visning, hoppas VERKLIGEN att den är något att ha. :)
snakkes

going anywere

Kom nyss hem från jobbet/snabbis med Elin med kaffe. Sitter nu ochs er på när sandra hysteriskt blåser upp ballonger till emils födelsedag imorgon.
Ikväll blir det tacokväll med elin och två jenter till, nam nam.
Imorse kan jag berätta för alla intresserade att proppen hade gått inatt SÅ Linnea hon fick sminka sig med ett värmeljus som belysning, det blev otroligt lyckat. Annars idag har jag hållt ett högt koffeinintag, åkt ganska mycket pulka/madrasser, ätit våfflor, ätit fiskekakor kikärtor och broccoli, finns mycket trevlig mat i barnehagen alltså.
Nu är det cirkus 1 månad kvar till flytt, men ännu ingen lägenhet som är bra nog, jävligt segt.
nej, dags att gå.pussis

making banana pancakes

En störtskön helg, fredagen blev fullt ut med på took för mycket vätska i magen, lördagen spenderades med lägenheten och all dess mat&cola.
Idag har jag och Jannike lagat pannkaker till oss, Emil, Jonas, Sandra och Lisen. Deilig.. mmm. Jag tror det är världens BÄSTA söndagsmat.
Lägenhetsjakten går väl sådär, alla lägenheter är det något fel på, för liten eller råhög hyra eller så ligger den låååångt borta. Vi får se om vi hittar the perfectooo
chaoo

vi är på gååång

Ja, vad ska man säga. Jag är trött på vintern. Jag är TRÖTT. Allt tar mycket längre tid, morgonen börjar med att man halkar runt som bambi till bussen, bussen kör fast vid varje hållplats, halkar till jobbet, är ute i tre timmar och åker pulka på jobbet, kommer in med snö överallt, samma visa hem från jobbet och sen vågar man inte gå ut för då bryter man något. Haha. Nej, allt är lättare på sommaren.

OJ oj oj

jag tror att jag är bloggens undergång.
Vad som har hänt i det sista är väl...
- Jag&Sandra flyttade, bor numera med Jonas, Emil och Per.
- Jag,Elin, Josse och förhoppningsvis Alex ska flytta igen haha. Fan vad jag hoppar runt.
- Sa upp mig från jobbet
- Tog tillbaka uppsägelsen från jobbet
återkommer

RSS 2.0