strålande juul

God Jul och så. :) Min jul var full av överraskningar, haha. men det var trevligt..
Nu sitter jag heelt DÖD av trötthet.
Jul tar kål på mig.


toast med grillkrydda ála tjulle

Okaaj, fan vilken ambisiös dag. Jag har gått upp, duschat, ätit frukost, gått till jobbet, jobbade till 8, åkte hem, sätter mig och skriver om mitt CV och personliga brev. Vet inte riktigt hur det blev nu, men bättre iallafall. Så förhoppningsvis kommer jag få ett jobb snart. haha.

Om din intressebok är tom så kan du skriva upp att mitt rum fortfarande är städat, hur det gick till vet jag inte. Kanske för att jag inte vart hemma ;s

Imorgon blir det jobb, sen ska jag köpa en borrmaskin, sen träffa Stephanie förhoppningsvis. :)


längtar tills nyår som en tard alltså.

Bloggtorka på mig själv

Inte haft så himla mycket tid över denna vecka. Först i torsdags kom min fru till stockholm, sen åkte hon i söndags.. Sen har jag bara jobbat och jobbat. Så nu är det snart inte långt kvar till jul. Har köpt två julklappar än så länge, och har ingen ledig dag kvar fram till jul så vi får se hur detta slutar under granen. ;P eko eko eko

Idag ska jag jobba till åtta, sen träffa queenie, som jag inte har träffat på huur länge som helst.

hursom har jag och frugan en hel månad idag, hur bra som helst! :) <3


finaste hon


har du snuttat på den än?

Alltså fy vad jag är sämst på att uppdatera här. Men okej.
Kan bero på att jag jobbar 24/7 och i princip flyr från denna jord, och inte träffar någon alls för att jag är helt slut. Så jag har inte så mycket att säga. Haha.

På söndag ska vi iallfall åka skridskor och äta pepparkakor i kungsan, häng på.

blablabla

Idag har jag druckit så himla mycket. Alltså, 1 liter cola, julmust, två stora koppar kaffe och en stor kopp te. Sen vatten på det. Min blåsa fylls på typ varje sekund. Haha, ilandsproblem #1.

Nu är jag bara så himla trött och börjar bli sådär sjuk igen, öronen bara värker, måste köpa ipren och knapra på imorgon. ;/ blä, hatar det här. Brukar faktiskt inte vara sjuk ofta men nu har jag vart småsjuk i typ 1 månad , vilket suger.

Nu har jag bokat biljett till gbg över nyår, yeeey! :)
peace

oj oj

Nu har jag min ända lediga dag här. Är kvar på värmdö fortfarande men ska in till stan snart för att möta upp stephanie, ska till thomas jobb :) sen blir det förmodligen middag med mer folk!

Måste  boka biljetter till gbg, ska dit över nyår och måste också ringa min chef för att ta ledigt 30de.

Nu ska vi tydligen göra varm choklad wie
puss

RSS 2.0