IM SORRY

Världens sämsta uppdaterare = jag!
Vad har hänt? Jo, min dator har ju gått sönder. Så nu har vi endast Sandras att leka med!
Jag har som sagt jobbat. Vart på visning... Vi har kollat på film. :)
Mimmi och Alex var här och hälsade på i helgen ( det kan också vara en av andledningarna till att det är bloggtorka på oss båda.) Här kommer iaf en liten söt hälsning från oss. TIHI

Blablablaaa

Jag har ett jobb! Så jävla skönt! Eller.. Jag ska jobba på fredag, som servitris, vi får se hur det går. Jag fick köpa skor och jag måste köpa svarta kostymbyxor. Haha!
So long


free fallin'

Jag råkade dricka vin, råkade bli full, råkade däcka, klockan råkade vara sex på kvällen, råkade vakna vid elva, råkade inte kunna somna om, råkade börja sätta igång min hjärna. Och nu kan jag inte somna om, det här var inte meningen, jag råkade bara.

Hursom, sandra är fortfarande inte klar med sin förbaskade bok så jag har haft lika tråkigt hela dagen. Har i det stora hela bara ätit idag.

Sen fyller min bästaste fru mimmi år idag, se så stor du har blivit. :) <3

puss och smisk

ett litet äventyr sådär på morgonkvisten

Okej, jag har vart i stan i drygt 2 timmar. Först hittade jag inte dit jag skulle, hittade nr 31 (skulle till 33) Sen tog lixom gatan slut. Hur får man göra så? Jag var ungefär 1 sekund från att bryta ihop när jag samlade ihop mig och frågade vidare. Tillslut kom jag dit jag skulle. Eller utanför iallfall. Men hur kommer man in igenom dörren? Och vilken våning? Efter många knapptryck, samtal och åkningar i hissen kom jag dit, självklart var det förseningar så fick sätta mig och vänta i några minuter.
Hursom överlevde jag intervjuvn och ska tydligen vara i ett kök/servitör/garderob osv osv. Kan bli kul. På fredag ska jag komma dit halv 4 så ska någon kille där hjälpa mig att hitta. Så, det var ju bra! :)
Efter intervjuvn kollade hon på mina skor och påpekade att jag måste ha svarta skor. Så jag vandrade runt i staden och försökte hitta dom fulaste skorna jag kunde hitta, och tro mig; jag lyckades!
Sen gick jag vilse, cirka 10 gånger. I Oslo tror man att man är någonstans, sen går man den vägen så var det inte alls det man trodde.
Hittade trikken iallafall och kom hem tillslut. Med ett par jättefula svarta skor.

Idag ska vi ringa till skattekontoret (dumma som kor vi är skrev vi fel adress på skattekorts-ansökan) , tvätta, svara på en lägenhetsannons, kanske hinner vi röja undan lite i rummet också. (Jag förstår inte hur det kan bli stökigt på 3 sekunder?)  Vi tvättade igår så nu hänger det ju tvätt överallt. Haha. Tur att man har en loftsäng med massa stänger så det blir som tvättlinor!

Sandra är helt fast i twilightboken nr3 , så det blir nog en högst osocial dag/kväll/natt.
So long

wawawiwa

Har nyss ätit frukost. (Konstigt nog har jag verkligen börjat äta frukost här, gjorde aldrig det i sthlm) Så nu mera dricker jag kaffe, äter två mackor och ett ägg (ambitiös, javisst!) Har också hunnit duscha, gått ner till rimi och handlat mackor och tvättmedel. Så senare idag ska vi tvätta.
Dagens mål är:
- fixa bankkonto
- hitta dit jag ska på arbetsintervjuv imorgon

igår kollade vi på the bourne idenety 1 och 2. Sen dess har jag trott att jag är Jason (huvudpersonen) som är förföljd. Senast idag när jag gick till rimi och spanade genast in överbevakningssystemet, och killen som satt i skåpbilen utanför.

Fyra timmar senare:
Jag och sandra har tagit oss in till stan, köpte en avhårningsrullare (alla mina kläder har typ lova på sig? hur? )
Och jag fick även lägga en större slant på en plattång, en exakt likadan som jag har hemma fast en rosa, how cute! :)

Nu är potatisarna snart inne i ugnen och korven är på tining, NICE.
so long fuckers.


Lördagsfekke

Lördagen började bra, med innesittardag tills klockan slog två, då vi kom på idén att gå ner till bolaget och köpa vin. (jag behövde inte ens visa leg :S)  Hursom, var 300 meter fram och tillbaka dagens promenad, eftersom det var snorkallt. Vi återgick till våra rätta jag, och plöjde igenom ytterligare 2 filmer. Sen blev vi självklart hungriga, som vanligt.

Sen börjar vi köra TP på Pontus iphone, sjunga singstar och dricka vin, vin och vin.
En hemsk sak som hände mitt på dagen var att jag hoppade in i duschen, och alla vet att det blir lockigt. När det är dags för plattning har sandras plattång lagt av, och jag tog inte med mig min.  OMG! Men jag fick låna Åsas, så nu måste jag typ iväg och köpa en plattång.
Sen ska vi gå till festen, som låg i trappuppgången bredvid. Då rycker sandra bort Kylskåpet (som står för en dörr) och öppnar dörren, då är vi i den andra trappuppgången, haha. Jag dör så kul.

På festen fanns rökmaskin, discokulor, massa fjortisar, och brats, och en skejtare som lyfte sandra i luften (ovanligt? nej) och spinnade around några varv, haha! Men det var bra drag, sen gick vi ner, och sandra skulle upp för att hämta cigg, då kommer en full norsk-jenta in i lägenheten och börjar prata med mig. Jag tror automatiskt att sandra har skickat ner henne, eftersom hon inte knackade eller något, men nej nej. Hon hade gått in genom kylskåpet (som vi) och gått in i köket. Där hon började babbla. Jag kollar upp ett nummer, till en tjej på festen som skulle hjälpa henne hem.. Sen kommer sandra hem. Jag ger henne ett glas vatten, hon dricker lite.. Hon går emot diskhon  och BLÖÖÖU.. jentan SPYR i våran diskho full med disk. Inte nog med spya, så hade hon dessutom druckit rödvin.

Sen hör vi några röster, och då kommer hennes två jente-vänner. och det var som att prata med tre kineser alltså. "är det du som är kjerstin?" "MARIA? MARIA maria inneri finneri pinneri ?" eller? haha. Såg ut som ett frågetecken, jentorna kom in iaf, började äta upp pepparkakor. Sen säger dom att hon spy-jentan är för full för att gå hem med dom, så hon måste ta taxi hem själv. (vad är det lixom? Vi vill väl inte ha henne i vår lägenhet)

Sen lånar hon vår dusch (jag ger henne en svart äcklig handduk som hängt där ett tag och som alla använder) Men det spelade ingen roll, hon hade fortfarande rödvins-spya kvar i håret när hon kom ut.
Sen tog hon en taxi iallafall. Haha, vilken kväll. Sen åt vi makaroner och korv (inte heller så ovanligt längre).

Idag är det söndag. Blir till att titta på 1000 filmer så är dagen gjord.

puss!



Godmorgon magistern, jag vet att jag är sen

Okej, idag fick vi inte så himla mycket gjort, sölade på morgonen, var väl inne i stan vid tre, halv fyra. Sen självklart finns det massa snygga affärer i Oslo också.. Så jag råkade köpa två skor.. Ett par vita addidas, med röda grejer, STÖRT snygga. Sen ett par vans, typ svart, vita och blå.. Lite prickiga. Haha, jag fick orgasm och beslutsångest, så var tvungen att ta båda. Haha, typiskt mig.

Nu har vi nyss kollat på en beckfilm, och ätit korv och makaroner (andra dagen irad). Måste dricka kaffe, för imorgon är det lördag = inga jobb att söka. JUST DET! Ska på arbetsintervjuv på tisdag, wish me luck! :)

Nu har vi snart sett på alla filmer som går att se, typ. Haha. Men men, vi får tanka tanka tanka hela tiden så vi inte behöver se samma skit om och om igen.

Nu ska vi sätta på en rulle.

puss och sånt!

oslo by morning


Skepp ó hoj landkrabbor!

Nu är jag och Sandra tillbaka från stan, vi hittade till och med ett fynd. Två stycken förvarninglådor för 79 NOK. Inte illa! Så nu har vi plats för våra trosor,strumpor&bh:ar. Yeey!
Idag har vi verkligen vart vilse, eller vilse, snarare förvirrade. Vi har invigt tunnelbanan, till nationalteatern för att någon sa att det var bara där på Expert man kunde köpa tele2 kontantkort. Haha, vilket skämt. Det finns ju i narvesen. (typ pressbyrån) .

Så idag:
- köpte månadskort
- fixade ett nytt skattekort
- köpte kontantkort

MEN bara för att jag har ett kontantkort kommer jag inte ringa till alla som jag brukar, för det är fortfarande dyrt. Tyvärr.... Men Nu har jag skaffat skype, gör det ni med :) :) :)

Imorgon ska vi fixa bankkort, vi hittade inte nordea här. Haha, vi verkligen letade. Och frågade, åkte och gick runt, men utan resultat! Blä.

Så nu sitter vi här och bloggar sönder oss. ;P

Ikväll blir det film igen, vi missbrukar det. Eller vi kommer. Jag har som sagt bara bott här i snart 24 timmar. Haha.

EN SAK BARA:
Jag&Sandra köpte en korv idag, hahahhahaha. VAD HETER DEN? KEMPEGRILL HAHAHAHAHHAHAHA

Nej, skriver senare eller imorgon

ha det keeempeeeegott!

smaaajl

har landat i oslo, känns ovant, men ack så trevligt och mysigt vi har det!
Återkommer imrogon.
Natti natti


OKEJ

Så vad har hänt..
- har sagt upp mig från Cervera
- kommit hem från Göteborg, nyår var (Y)
- Bokat biljetter till Oslo
- Packat till Oslo (den LÖJLIGT största väskan jag skådat)
- Sagt herrå till alla jag känner (nästan alla iallafall)
- klippt håret lite kortare


Så.. Nu sitter jag här hemma, jag och Stephanie har nyss i princip suttit på min ENORMA väska för att få igen den. HAHA, inte nog med det har jag en till väska med ännu mer saker i... Kul att man åker själv också, och ska byta från tåg till buss i Örebro, vilket kommer resultera i att jag får råpanik och har lovat ida, emma och stephanie att filma när jag går där med mina väskor allderdes ensam i kylan för att hitta en buss jag inte vet vart den går ifrån. HAHA, den synen vill jag se själv faktiskt.

Hum. Inte mycket mer att berätta tills jag kommer till Oslo, kommer btw fixa ett annat kontantkort där så man fortfarande kan keep in toutch :) :) :)

Ehm. Nu ska vi typ inte göra så mycket, tagga till att bo på 6 kvadratmeter! HAHA, Sandra och jag kommer stormtrivas;P mys mys mys mys

PUSSPUSSPUSS v

RSS 2.0