Jarå

Igår var vi på Vickan. Firade Hanna &nikki, fyllde 19&20. Grattis igen! Bla. Sandra, Benjamin, Stephanie,  Anna, Simon, Tim, Amada, Loten, Kajsa, Ida och anton va där och firade! Gästartister för kvällen var Andreas från Alcazar och Emilia va där. Sen var Mathias Holmgren, Sarah Don Finer var där och festade (: En galen och kul kväll, Sov hos Hanna med Stephanie också, kom hem vid 04:30 haha FAIL!

Idag försov jag mig, åkte till skolan och fikade, åkte sen på en mysig middag med Amanda, Maria, Lolle och Emma! Blev en öl efter detta, tunafolket åkte hem, och jag och Emma åkte till Kista. Köpte en tjocktröja och en T-shirt! yeey. Sen Träffade vi ida & Blondie en stund. 

Nu ska jag se på en film. 

Over 'n out

Från sös

Nu ligger jag och emma på sös. Jag åkte ambulans för första gången. Det var inte roligt. Jag börjar bli full nu, chocken har släppt. Vi hör doktorn i andra rummet, det låter kul. Hahahaha. Gubben förklarar att han har ätit grädde det är därför hans blodtryck är över 200. Nu undersöks han. Nu fick han lägga sig ner. Han kan tydligen inte följa hans finger. Nu kollar han på doktorns näsa, och han ser inte när han vinkar, stackarn... :-( Jag sitter och leker med Emmas säng, funderar på att rymma.. Doktorn säger att det är lite svårt på vänster... Jag hör av mig senare.
 




Puss från mig till er

Söndag

Idag har jag jobbat, otroligt bakis var jag. Igår träffade jag som sagt Maria-B(ebis) och senare Lolle, vi åkte till hennes farmor och drack öl och mös. Senare åkte jag in till stan för att träffa Emelie, Anna, Marre och Linnea. Myycket trevligt!
Hem kom jag dock inte förrän drygt halv fem, kan dels faktiskt bero på att man ställde om klockan en timme. Men ACK ACK ACK vad svårt det var att komma upp imorse.

Dagens fail: Emma skulle gå in för att köpa en cola, kommer ut med cigg, fastän hn inte behöver dom, bara "för att".

Sen är det även så att det är den 29/3 idag, och det är en viss person som fyller år! HANNA, CONGRAAATZ! <3



Jag kollade igenom massa gamla mobilbilder, spana in den här, detta var i 1:an, ser ut som en baby. Haha..


XoX

Mys-pys-nys-maria

Yeeey nu sitter jag i Marias rum och gör oss i ordning för att åka till Lolles farmor! Lär bir lite vindrickande. Vet dock inte riktigt hur länge vi stannar, helt oklart.

Jag har jobbat idag, har ätit två korvar idag, dom var blöta, vilket gjorde att brödet också blev blött, och att kethupen åkte av. Korven var dessutom ljummen. Godaste EVAAH! Eller inte. Muahha. Maria-gullet var söt och mötte upp mig i Arninge, av misstag, men ändå! ;D

Jag måste bara också passa på att berätta om det sämsta skämtet jag drog på jobbet... Det kom en tjej och frågade "jag ska stycka en ko, har ni en styckkniv?" Stefan hjälpte henne, sen när han kommer tillbaka frågar jag "var det styck-priser på den eller? Höhöh" Skittråkigt, jag vet...


Måste gå nu. Puss Puss

Okeej

Jag ska följa mitt motto idag, som jag har försökt och faktiskt lyckast med att vara HELT ärlig. Jag är lite smått påverkad av alkohol (okej, jag har suddat & ändrat 3 gånger bara i denna mening) men jag måste berätta mitt stora problem för tillfället. Ni vet vitlök. Vitlök är en lök som sätter sig vääldligt lätt på andedräkten, fast man inte själv känner av den.
Jag hittade en matlåda i kylen med wokade grönsaker + bulgur. MUMS tänkte jag, fyller käk ; why not? Jag hittar dessutom en sås i kylen som ser god ut, så jag tar en sked sån i matlådan, börjar äta... OCH WOOOW shit. Vitlöken sprider sig i käften. Efter några tuggor känner jag bara wok-smaken, fortsätter äta. sen ska jag se vad som är i wooken, stoppar ner ögat i, och det svider som fa-a-a-n,. Förstår ni då hur mycket vitlök det är i? Jag kommer lukta vitlök i en vecka framåt. HAHA!.. Eller!? haha. 

Kvällen blev en otroligt rolig kväll med Sandra, Hanna, Steph & Thomas till en början, sen kom bland annat Tim, Nilas, Gustav, Julian mf till Studio. Mycket trevligt.  Värd kväll.

hejdå och godnatt, hoppas att jag mår bra imorgon. ;P




Fredag är ändå den dagen som känns bäst

   


en ytterliggare sömnlös natt?

Ångrade mig som vanligt med att sova, blir till  att vara uppe en stund till. Just nu surrar det stört mycket saker i huvudet. Känslor, känslor av olika slag. Jag har tappat tyglarna helt enkelt.
Hm. Kan bara inte riktigt sova än. Nu har jag satt igång att dricka powerking också, grattis till mig.

Bjuder på lite värda bilder istället.

     
                                          

WIE

Då var det även dags för Linnéa att skaffa en egen blogg då. Minsann!
Idag har jag träffat Anna, som jag inte har träffat på så många månader så det inte är klokt. Drog igenom många internskämt, åt god middag och självklart f'n m  (frukt och mandel marabou) .
Orkade inte gå till skolan idag heller, så jag mötte upp hanna, anna, anton, tillan och nikki på fridays, så tog vi några öl i vårvädret. (; Vi kom fram till att svenskar är roliga, så fort det kommer fram lite sol envisas vi med att pina oss att sitta utomhus och frysa röven av oss istället för att sitta inne. (?) Vi kom inte fram till något vettigt svar alls.

På söndag är det första studentskivan för i år, nämligen Maria & Michelles! Det är en P-skiva, dvs att man måste vara någonting på P. Har funderat mycket, fantasin/orken pallade inte med trycket och "Packad" , "Pank", "På G" låter lätt och skönk. Dock väldigt tråkigt, så jag får spåna vidare på den tanken.

Känns som om alla är sjuka runt omkring mig, jag sov hos Sandra natten till onsdag, hon har influensan nu, det känns jättepepp! Hon hann iallfall klippa mig innan det bröt ut, och detta blev resultatet!



Funderar starkt på att djura lite dåliga filmer, sen sova! Eller "Nana" som är en nytt uttryck för sova som jag faktiskt lärde mig igår.

Over and out!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0