manboooy

haha, vad fan gör man när håret inte vill?




I'm in looove with a fairyta-hail

Slutade 15, tog en tur på byen och gick förbi personalhuset och fick 4 arbetsdagar på telenor arena när det är EUROVISION! mumma. Då får man kanske servera Anna, Hanna och Pedro som kommer för att se på schlagerstjärnorna. ;)



Dags att hoppa in i en dusch, rydda opp lite, äta och seen en efterlängtad öl.


i adore you, you crazy gorgeous wonderful (but also sometimes quite weird) but still, very lovely person


Råkade trycka lite hårt, nu töjde jag 2 mm på en sekund, ooops


i'm happy, i'm so happy

Dagen i stora drag:
- snoozning i en timma
- såg en cyklist blev tagen av polisen, fick böter
- vart ensam på barnhagen med 18 barn
- bytt kläder på fem påkissade barn (hur lyckas dom? Alla har slutat använda blöja för länge sedan)
- spelat fotboll och byggt sandslott nästan hela dagen

ja, vad som skrer sen får vi se! Imorgon har jag tidigvakt = 07.30 - 15.00. Ska förmodligen grilla med Alexandra och hennes vän från sthlm, senare kommer Emma till Oslo. Troligen ska vi till bilabong senare, där sandra jobbar. (Hur kan man frivilligt jobba på valborg?)



kos dere


I'm cleaning in the rain, just cleaning in the rain

Jag gillar vår ungkvinnskyl och vår tomma skohylla.




Hej mitt vinderland

Klockan är 08.35 och jag måste springa till bussen om 10 minuter.
Åkte till polisen efterjobbet igår för att fixa polisattest, men man var tvungen att ha ett intyg av sitt jobb, bara att åka efter jobbet idag igen! Kan även säga att vet är väldigt tråkigt och ensamt att ligga här medan sandra jobbar natt och dag 4 dagar på rad. :| Gillas inte.

Nej men om man ska äta en pri-pri-prickikorvmacka och tänka på refrängen.

Ps. Norska disneylåtar är rent utsagt skit!


jag har lust för att måla men när jag och sandra gjorde det i Oslo vart den bara fult.

Nåväl.
Kos dere

Sa knark vinnan


Sentimental










hej jag har hängt på karl johan hela dagen









Lämnat Bastian vid tåget, mött upp alexandra, fikade och åt mat. Såg en uppåtnarkoman bli tagen av polis&ambulans utanför resturangen. Allt runtomkring stannade upp och folk började fota denna stackars halvnakna man, vart tog medkänslan vägen?




Cheers Darlin'

Hemma efter dagens äventyr. Var hemma, drack lite med Sandra och Bastian. Sen drog vi vidare till Billabong. Herregud, jag kommer må dåligt imorgon.

Nu pratar jag för mig själv, vissa känner säkert igen sig men. Denna bakishet. Denna ständiga hunger? eller? Man är ju sugen på vissa typer av mat; mackor, makaroner, Mc Donalds, Pizza, eller bara vad som finns i kylen eller VILKEN MAT SOM HELST. Vad man än äter, jag kan alltså äta hur mycket som helst och bli proppmätt. Fem minuter senare blir jag vrålhungig igen. Så äter man igen och om och om igen. Denna så kallade ölmage tror jag inte på. Jag tror att alla som dricker öl blir lika hungriga som jag och äter upp sig till sin så kallade ölmage. Haha, eller nått. 

tack för denna trevliga kvälliiZ
pussis

april den 24e
















SHOP-AHOLIC

Nuuu jävlar. Jag och sandra vaknade 05.30 imorse, kollade på magnus betnér och somnade om. Vaknade runt halv 8 igen, då vi bestämde oss för att gå ut och ta en kaffe! På vår vandring ser vi en butik som är öppen WHAAAT tänkte vi. Så visar det sig att bokstaveien som är tvärgatan till vår gata har utförsäljning på massa, alla butiker ställer ut stånd och rear ut hur mycket som helst. Mumma. Så, vi springer hem och äter frulle, gör oss vackra och springer och tar ut 1500 NOK. Dom är slut nu. HAHA!

"Är ni rika?" "jaa vi jobbar i norge ffs" så har man inte ens råd med hyran ;PpppppPPpp

Det blev:
- kaffe
- tshirt
- två tjockiströjor
- röda chinos
- en tröja
- ett linne
- en cola
- en cheeseburgare och pommes

för dom som känner mig kan jag stolt berätta : JAG KÖPTE INTE ETT ÄNDA PAR SKOR! (var väldigt nära men höll igen)


Nu ska jag ta mina 15 öl så ska vi sätta oss i parken ovanför.
puss


Son of a preacher man

Okej, händelserik dag.
- har sagt upp mig
- sattit (suttit, satt?) ett påkissatbarn i mitt knä
- lagat potatis&purjolökssoppa
- köpt en våffla med chokladglass på älskade Deli De Luca

Något otroligt roligt som hände idag var på vinmonopolet (systembolaget)
Sandra ska betala sitt vin, så hon som vi alltid köper av (haha, sorgligt men sant, vi känner igen personalen) säger att hon ska få femtio öre tillbaka, då sandra säger att hon kan behålla det som dricks, varpå hon i kassan gör detta "dricksljud" ni vet på kryssningar "DING DING DING" som ekat i hela butiken och jag och sandra börjar asgarva och går därifrån. Haha, stört skön brud.

Ikväll blir det öl/vin för hela slanten. Just nu är känns det inte riktigt så eftersom både Bastian och Sandra slocknade såfort vi kom hem. Men sen ska vi dricka för att sen gå vidare till Billabong, där sandra jobbar om nätterna :)

kos dere!

Ps. Minns ni BUGG? 50-öres buggen? Hihih, så jävla gott. Saknar dom!


Svenska kyrkan: "Victoria visar på omodern syn på jämställdhet"



– Om kronprinsessan vill vara hela folkets prinsessa behöver hon och Daniel Westling tänka om, skriver Annika Borg, präst i Svenska kyrkan, på DN Debatt.

Jämnställdhet? Ska Svenska kyrkan säga det här? Börja fokusera på det själva så kan ni yttra er sen. Dessutom tycker jag att det är patetiskt hur alla ska lägga sig i detta bröllop. Det är självklart en stor grej, men är det landets bröllop eller är det deras?

Hallajs

IDAG, vilken dag! har vart så aktiv. Gick upp med Bastian imorse klockan halv 06.30 och sprang runt som en tok här i 15 minuter för att sen springa till bussen. Kom till jobbet 07.30 och åt lite frukost. Klockan 10 åkte vi in mot Byen (stan) och gick på tur. Där hämtade vi sopgrejer till vår städdag, kollade på död fisk med gigantiska läskiga ögon, drack kaffe och var med och byggde ett försök till världens högsta legotorn. Sen blev det att åka tillbaka till barnhagen, jag slutade ju tre så då var det bara att åka samma väg tillbaka hem!
Jag gick direkt till banken, förde över 3 x hyran, fixade internetbank och tog ett extremt tjockiskort som legitimation som man har på baksidan av sitt bankkort här i norge. Mycket smart!

Jag ska kanske också börja jobba på barnhagen på RIKTIGT och inte via bemanningsföretaget, vilket bidrar till bättre lön, inget som jag tycker är dåligt direkt. Och då blir jag vikarie och dom behöver alltid vikarer på denna barnehage, helt sjuuukt vad folk tar fri och är sjuka.

Kan också berätta att Bastian är bäst, han har alltså sökt in på Oslo Balletskola (kan jämföras med balettakademin) och han har gjort 3 danser idag, och dom har gallrat efter varje dans. Och han har gått vidare! Så han får göra solo imorgon och om han går vidare efter det får han komma på intervjuvn! FATTA! han är gry-hy-hym!


Du säger du det, jag vill inte veta.

Har nyss kommit hem, har mött Bastian i stan. Nu är vi hemma och han äter som en ko! Haha! 5 bananer, oliver, nudlar och nu kokar han mer pasta. har aldrig mött någon som äter mer än mig.

Imorgon börjar jag så äckligt tidigt. Det betyder att min klocka ställs på 05.45, vilket inte är så frestande.
Kasnke är dags att börja tänka på refrängen då.. möhö.

pussiiis


baraaapapapaaapapappapapaaaaaa


hade lite tråkigt..


remember when we got locked out?

Jahapp! Hemma efter en tung måndagsdag. Det är så kul på jobbet, jag lär mig nya ord vaaarje dag! Så nu jävlar kan man snacka norska!
Jag sitter här med panikångest. Jag satt med valet att antingen äta chipsen från bakisdagen igår, eller ut och springa. Nu några minuter senare, några chips mindre sitter jag här och funderar om jag ska sluta äta chips och gå ut och springa. Tuff call.

På onsdag kommer Bastian och ska bo här tills på söndag, ska bli trevigt med lite sällskap! :)

Nehepp. Om man ska sluta fördriva tiden och kanske.. äta eller springa. Haha, äsch. Vi får se.

Ha de!

Hon är så söt när hon sover

Sandra är underbar bara, så det så.


It's like i waited my whole life for this one night

Gårdagen var stört kul, jag och sandra började dricka vin vid två på dagen, vi går hem och somnar och jag vaknar upp kl 20. Drog då till svenska föreningen på förfest, gick sedan vid tolv vidare till trumpeten, ett uteställe med karaoke var tredje låt. Haha, det var trångt och mycket tallande, framför allt av ett gutt, men vi fick nog skylla oss själva för att vi lät honom bjuda mig och emma på öl, och sprang därifrån sen haha. Det är så det ska va.

Jag och Linnea fick för oss att vi skulle sjunga, vi blev råtaggade på sommartider, men vi stället hann stänga, jätteelakt. Drog då till donken, virrade runt i 3 timmar, dansade till hallelujah mitt på gatan och gick sen hem med sandra och abdulai :)

Har sovit några timmar nu och jag tror det får räcka om man ska kunna sova ikväll!
Hörde att det skulle snö/regna i helgen, vart försvann det? Mig gör det absolut ingenting.


Nygifta

Jag och sandra har precis gift oss! Hur bra känns inte det? Alltså, vi gifte oss till och med utanför kyrkan! På grund av att inte kyrkan var öppen. Men gratulerar till oss! wie! Efter några glas vin kom kärleken fram.


Din tofs ligger där



Jaja, jag och sandra är rätt normala, ärligt. Vi är världens mest normalaste männsikor. Ärligt. Äsch. Nu ska vi fortsätta dricka vin och bara .. vara. Älskar detta.

KRULLIZ


orkade inte platta håret. Resulterade i den moderna troll-looken (?)

Bam bam babaaa

Så. Äntligen hemma igen efter ett liiitet äventyr med lille sandra:)
Sandra gick på samma misstag som mig, skaffade omega3 "gratis" / om fyra veckor kommer en räkning på 429:-
Han som sålde det är iaf tvingad att bjuda sandra på middag höhö.
Har jobbat idag, och ätit glass! Och åka sparkcykel som ett mongo och så. Men men. Har inte så väldigt mycket mera att säga.
Har en tråkig nyhet, "min" asiatiska resturang hörde av sig och dom hade redan anställt än SUG MIN.. något.

äsch, ha dee

Glorious

Har nyss kommit hem, har haft en picknick med Sandra och Alexandra. Haha, något försenad. Vi skulle ta bussen två stationer, självklart skulle vi åt samma håll åt Telenor Arena, där Metallica-konserten var idag. Så vi hoppar på den, märker efter ett tag att vi faktiskt inte stannar någonstans. Vi är fast på bussen, åker långt utanför oslo, ute i nowhere! Bara att åka tillbaka. Men öl & gifflar löste det mesta!

Jaja, hörs någon annan dag. Nu ska jag&sambo se på film!


för era intresseböckers skull; igår sprang jag och sandra. (ofta?)

you to me

I've run out of complicated theories
So now I'm taking back my words
and I'm preparing for the breakdown
Your t-shirt's lost its smell of you
And the bathroom's still a mess
Remind me why we decided this was for the best

jeg trenger vann før jeg ær tørst

Nu sitter jag och væntar på att bussen skall gå. (16.15) Skulle gå før att fixa mat, men kollade lite till høger och såg ett internetcafe! (finns inte appostråfer i norge?) caf\e , caf'e , cafë HAHA.
Idag var det 17 grader varmt och strålande sol! Jag tror till och med att jag har fått ca. tre fræknar :)

Nu ska jag till Gøteborg, ska bli skønt :)

har nog inte så mye mer att si!
puss&klem

Another day without your smile

Idag har jag jobbat, och jag som inte trodde vi skulle gå på tur (tur: en utflykt, som vi gör varje torsdag) idag. Igår gick vi ju på tur, varför idag igen? Jaja, det spelade ingen roll. Vita gympaskor och ingen regnjacka. Men! Jag hittade ett par stora slime-gröna gummistövlar som jag grisade sönder. Glömde däremot maten imorse, så åt en apelsin tills klockan 4, då dom bjöd mig på pizza och cola! (me likilike möten)

Hursom. Jag spelade mellanbocken-bruse idag. Haha, det var ju ett skämt och alla barnen bara skrattade åt/med mig "Det är bare lille jaeeej, jaaej är kjeempesulten! Låt meg komma över! Vänta tills bror min kommer, han er myye större än jaeeej" HAHA. cheezuj.

solong, suckers. Åker till gbg imorgon.

allakalackson *smack smack*

Hi, Hello, How Are You? Fine Thanks and you? Okey, alright nice to meet you. See you later bye bye

Kom nyss hem igen. Har ätit indiskt, eller inte bara indiskt, fantasktiskt indiskt med mamma, pappa och sandra. mumma! Dom kom även med vin, bubbel, mer av mina saker och inte minst gitarren.
Jag är trött, sliten, sliten och trött. Dags att sova snart känner jag. Har som tur var senvakt imorgon, 09.30-17.00.
En annan nyhet sådär. Jag ska provjobba på det asiatiska resurangen nästa onsdag. Och jag ska på arbetsintervjuv på.. HAHA donken på tisdag. Snälla skratta inte.

peaaace

mjao

Det var skönt att komma till stockholm, har saknat alla så himla mycket, det var overkligt att se folk. Jag överraskade ju dom flesta jag träffade, men det blev nästan lika chockande för mig att se dom.
Samtidigt, nu är jag hemma. Och det är äntligen sandra också.


i hate to see you cry

Kanske har världens sötast brorson


Fight for this love

Äntligen är jag hemma efter denna otroligt tråkiga och långa bussresa. Det är konstigt att man alltid lyckas på rumpvärk efter några timmar. Så gnor man runt men ingenting hjälper. Och allt blev absolut inte bättre av att det inte finns något eluttag. Har nyss ätit lite mat, åt nudlar imorse, och ni som känner mig vet hur mycket jag kan äta på mina bakisdagar, och nu blev det nudlar vid 11, och 11 timmar senare äter jag pasta. Vet inte hur jag har stått ut. Det värsta är när man ser "Mc Donalds 2 minuter" hur nära är inte det? Usch vad gott.

I övermorgon kommer pappan min och mamman min till oslo över en dag. Och då tar dom med sig min gitarr, oh, äntligen! Jag och Sandra har bestämt att vi ska bli grymma. Lycka till med det.

Har tidig vakt imorgon, vilket betyder att jag ska upp klockan 6, och åker kvar i 7. Vilken mardröm.

blääo


I'll be fighing for my lovestory

Jag är stressad nu, inte stressad utan jättestressad. Jag hittar ingenting och min mamma blir bara otrevlig när det är stress i luften, och det gör inte stämningen sådär kul. Så ska snart gå till tunnelbanan i snön, åka tunnelbana och släpa på en jättestor väska, åh jag orkar inte.

Denna bakisdag kunde faktiskt inte ha planerats bättre, sitta på en buss med OC, underbart. Hoppas jag inte blir åksjuk.
Haha, jag är sämst på att blogga. Funderar på att lägga ner skiten

I hope that you know

Var på nivå igår med Hanna, Ida, Blondie, Kryckan, Queenie, Emma, Tim, Nikki, Stevi, Zandra och sist men absolut inte minst;Thomas. Det känns skumt att träffa mina bästa vänner efter tre månader, men ändå så rätt.

Ikväll blir det nog någon slags repris från gårdagen, med delar av befolkningen av igår.
Kom nyss hem från tuna, träffade Maria och fick väldigt mycket sagt på dom få timmarna jag var där. Och jag fick se nya lägenheten och allt var bara väldigt mysigt tillsammans med hallonpajen.

Sista kvällen i sthlm ikväll, ska bli skönt att komma hem imorgon, på tok för mycket drama i denna huvudstad.




this wasn't part of the plan

jag trodde jag skulle kunna skriva en hel uppsats. Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva.
Det får räcka. Tur att man har världens sötaste brorson och världens bästa vänner.


Until my dying day

Alltså nu är jag väldigt irriterad. På människor. Hur kan rykten och sånt fortfarande hållas vid liv när man inte ens bor kvar i stockholm? Jag har inte vart där på typ tre månader, och ändå? Jättekonstigt, stackarna måste ju inte ha något roligt liv. Bra att man har lite bra källor som kan ge en update då och då om vad som händer i huvudstaden egentligen!

Jag har så himla tråkgit idag. Vill bara att dagen ska vara slut så det är helg! I like helgZ

RSS 2.0