Heya

Nu sitter jag och sandra här. Tänkte bjuda på lite bilder från lägeheten. Lite oklart hur vi ska planera lite mer.. muhu. det är långt ifrån klart och fortfarande i flyttstadiet.. :) Ska till ica nu och köpa tejp för att sätta upp bilder! :)

Igår var jag, sandra, victor och marita ute och käkade och drack lite alkohol, smakade mycket bra.
Kan även stolt berätta att efter lite tjat fick vi ta en 60 NOK öl, på en bar åldersgräns 24.. Inte illa! :)



  

who says i can't get stoned?

Nu sitter jag här igen. Dricker kaffe, riktigt äckligt kaffe men allt kaffe är bra kaffe.

Idag har Madde som bodde i vår lägenhet flyttat ut. Så nu är det mesta på plats i vår lilla 1a. :) Nu ska vi bara måla tavlor, skaffa gardiner, köpa hylla och lite till. Det är verkligen über-mys. Garanterar att bilder kommer upp när vi är klara!

Igår kom även vår nya rauter (?) till internet, så vi ska hämta den på posten på måndag, och då kommer förhoppningsvis internet komma igång. lite smått oskönt att gå hit, betala 23 NOK för en äcklig kopp kaffe (och alla vet vid det här laget att jag ska ha kaffe med mjölk. Haha. För någon dag sen tänkte jag "åh va gott med cola" och beställde det. 35 NOK rök det. Det är alltså ca 40-45 kronor. Det är ett ciggpaket. Eller 2 nivå-öl. Och så fick jag en fjuttig PEPSI.

Jag kan också meddela att det är snökaos här! Det gick knappt att komma ut på vår nästanballkong idag. Man kan knappt se för man får snö i ögonen, väldigt problem.

På måndag kommer förhoppningsvis mimmi hit till storstaden! Sen kommer daniel den 8e mars. Sen Stephanie och hanna förhoppningsvis i mars :) Sen ska jag till Stockholm någongång i mars eller början av april, sen kommer emma och hälsar på.

Haha, det kommer bli väldigt trångt efter den 9e, när vi bara har vår lilla lägenhet.

Pussochkram


och jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss

Jag känner lite att jag saknar stockholm.


Hallajs

Nu sitter jag på litteraturhuset igen. Jag dricker bombay chai te, som smakar rökelse, och jag är väldigt röksugen. Händer inte så mycket nu faktiskt. Sandras mamma Marita är på besök så nu är det tre starfeltar och en spång i vår lilla lägenhet, höhö. Men det går fint!

Skypade akkurat med pappa, han visade vad dom gjort med lägenheten, gjort en fondvägg och bytt köksluckorna, blev riktigt snyggt:) Sen fick jag fler bilder på lilla alvar, min brorson alltså.. Världens sötaste lilla bebis. :)  Så när man såg lägenheten så längtar man faktiskt tillbaka lite.

Igår var jag väldigt aktiv. Jag gick hit, mailade cv till min mail, åkte till bibblan och skrev ut cvn. Åkte vidare till Akke brygga för att dela ut cv, där många faktiskt lät interesserade, både till sommaren och ganska snart, så hoppas på det bästa:):):)  Gick förbi banken, hämtade bankkortet som kommit, och handlade mat, och gick hem och lagade potatis&purjolökssoppa (nationalrätt 2) fyllde på mobilen med lite cash.. Ja. Sen hade vi en allmänt mysig spakväll med nagelfix, ansiktsmask och hårfärgning/slingor på fri hand á la Sandra, vilket slutade.. i asgarv. Jag har mössa idag.

Jag och Sandra har lagt upp en budget. per vecka:
400:- mat osv
100:- nöjespeng (haha kommer aldrig hålla)
3 ciggpaket

Ja. Thats it. Hahahaha. Herregud. Wish us luck.

Ja, vad har hänt. Jag har gått på en kurs på Thon Hotels, där allt var, ganska speciellt. Dom hade sparkat 6 personer på 2 veckor, för att någon hade ätit, någon hade örhängen.. Ja, sånt där farligt. haha. Herregud. Hoppas att jag får lite jobb så jag också kan få kicken ( naat)

Nej. Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha deee


Tjabba tjena landkrabbor (Y)

Just nu sitter jag på litteraturhuset och dricker kaffe. Eftersom vårt internet på något vänster alltid går sönder/slutar fungera/grannen lösenordsskyddar det så slutar det med att man blir helt handikappad. Här har jag inte skrivit på ett tag (nu vet ni orsaken) jag lever iallafall! Jobbade i köket för några dagar sen, det var riktigt kul faktiskt, fick laga mat, lägga upp mat på tallrikar, hacka, använda en maskin som gör perfekta julskinkeskivor (perfekt för bröd? jag som alltid får bröd att se ut som en avbiten legobit) och plus att jag fick med mig 8 oxfilér! wie!
Senaste veckan har jag åkt skridskor, gått på stan, målat en tavla, snott grannen pulka mitt på natten och åkt ner för kyrkobacken, kollat på OC (japp, jag är besatt igen)... Sen minns jag inte så mycket mer..

Hursom, jag längtar stört mycket till månadsskiftet, då jag och sandra äntligen ska flytta in i vår egna lägenhet, som för övrigt kommer bli huuuur mysigt som helst. :) Åh.

Ska börja tänka på refrängen, (varför säger man ens så, refrängen kommer ju i mitten?) Iallafall. Tänkte avsluta med att säga grattis till världens bästa stephanie som blir 20 idag :) GRATTIS!
puss&kram!

ps. här kommer ett bevis på att sandra faktiskt har lärt sig att laga mat.


RSS 2.0